Mark Tigchelaar over afleiding en focus (uitverkocht)

Op 11 september spreekt cognitief-psycholoog, trainer en bestsellerauteur Mark Tigchelaar bij The School of Life over de neuropsychologie van afleiding en focus.

Hoe heerlijk is het om met je volle aandacht aan een project te werken? En hoe vervelend als je door constante kleine en grote afleidingen eigenlijk altijd het gevoel hebt dat je niets af krijgt? Afleiding is in onze kenniseconomie een van de grootste gevaren en focus dus een van de belangrijkste uitdaging.

Mark Tigchelaar schreef dit jaar met Oscar de Bos het boek Focus AAN/UIT – Dicht de 4 concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding. Bij de meer dan 50.000 mensen die ze door de jaren heen hebben getraind, identificeerde ze vier problemen met afleiding die steeds weer terugkwamen. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan.

Tijdens dit special event vertelt Mark over hun belangrijkste bevindingen. Aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en zijn eigen praktijkervaringen, laat hij zien hoe we weer grip op onze focus krijgen.

Over Mark Tigchelaar

Mark TigchelaarMark Tigchelaar verdiept zich nu ruim vijftien jaar in het vinden van efficiëntere manieren van werken. Al tijdens zijn studie neuropsychologie begon hij een bedrijf waarin hij mensen trainde in snellezen en geheugentrainingen gaf. Hij schreef onder meer de succesvolle boeken Lezen, weten en niet vergeten en Haal meer uit je hersenen, en zijn werk werd in meer dan zes talen vertaald. Het duurde tot zijn vierde boek voordat hij zag dat concentratie de kern is van alle onderwerpen waar hij zich mee bezighield. In het boek Focus AAN/UIT laat hij zien dat het allemaal draait om aandacht. 

Praktische informatie

Datum: 11 september 2019
Deuren open: 19:00
Start programma: 19:30
Eind programma: 21:00
Taal: Nederlands
Locatie: Oude Lutherse kerk  
Adres: Singel 411/hoek Spui, 1012 WX Amsterdam

Tickets

Early-bird-tickets: €32,50 (uitverkocht)
Early-bird-tickets inclusief gesigneerd exemplaar van Focus AAN/UIT (t.w.v. €20,-): €48,50 (uitverkocht)
Reguliere tickets: €39,-
Reguliere tickets inclusief gesigneerd exemplaar van Focus AAN/UIT (t.w.v. €20,-): €55,00

Wil je meer dan 10 tickets voor dit evenement bestellen? Stuur dan een mailtje naar amsterdam@theschooloflife.com voor groepskorting. 

Koop je tickets voor
Mark Tigchelaar over afleiding en focus (uitverkocht)

€39,-

wat:
Professional