Ontwikkel van binnenuit 

Ben je het met ons eens dat vaardigheden als veerkracht, communicatie, creativiteit en leiderschap, essentieel zijn voor positieve verandering? Met behulp van filosofie, psychologie, kunst, fantastische trainers en beproefde werkvormen, helpen wij mensen en organisaties zich van binnenuit te ontwikkelen.

 

Werk aan de emotionele vaardigheden in je organisatie met onze talks, workshops en journeys. Of realiseer cultuurverandering en diepgaande ontwikkeling met een op maat gemaakt trainee-, talentontwikkelings- en leiderschapsprogramma.

Mail [email protected]

Drie routes voor ontwikkeling:

Inspireer je team met een topspreker

Doorbreek patronen

Ontwikkel talent en leiderschap

“Op ieder moment hebben we twee opties: vooruitstappen in groei of terugstappen in veiligheid.”

Abraham Maslow

Maak kennis en leg je vraag voor

Dit zijn onze klanten:

Zelfbewuste professionals bij ABN AMRO

ABN AMRO heeft een ambitieuze purpose: Banking for better, for generations to come. Dat vraagt om zelfbewuste en flexibele professionals die de status quo durven te challengen, autonoom denken en handelen en impact maken. ABN AMRO vroeg The School of Life een programma te ontwerpen dat jonge talenten helpt deze kwaliteiten te ontwikkelen. Het werd Boost Your Growth, een programma dat commerciële en data-talenten binnen de bank uitdaagt en ondersteunt om te groeien.
Lees het verhaal

Rabobank-talenten aan de slag met grote transities

Als ambitieuze en mondiaal opererende organisatie wil Rabobank bijdragen aan drie cruciale ontwikkelingen: de voedseltransitie, de energietransitie en de transitie naar een meer inclusieve samenleving. Om die ambitie kracht bij te zetten, wil Rabobank haar talenten uitdagen om hun leiderschap en innovatieve denken verder te ontwikkelen. The School of Life ondersteunde dit.
Lees het verhaal

Persoonlijk ontwikkelprogramma voor advocaat-stagiairs

Als je als jonge advocaat begint bij een toonaangevend internationaal advocatenkantoor, is dat behoorlijk aanpoten. In korte tijd moet je vakinhoudelijke vaardigheden bemeesteren, leren hoe het op kantoor werkt en veeleisende cliënten bedienen. Het kantoor vroeg The School of Life een programma te ontwikkelen om de jonge advocaat-stagiairs te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden om binnen deze veeleisende omgeving te floreren.
Lees het verhaal

“The School of Life’s programs for our starting lawyers and their experienced supervisors encourage the personal development of our people. They provide depth to the content of the job and ensure that important aspects such as communication, reflection and energy management are not overlooked. These skills remain relevant to employees throughout their careers. Therefore, The School of Life Amsterdam fits well with our practice and established program.”

 

Ellen van Beemen-Gerretsen, Chief HR Officer – internationaal advocatenkantoor

Maak kennis en leg je vraag voor

Contact

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden?
Neem dan contact op met onze Programma-adviseur.

T: 020 2200080

Claire Hoekman

Programma-adviseur [email protected]

Bekijk