voor organisaties

Emotionele intelligentie staat aan de basis van betrokken, bevlogen en ondernemende professionals. Bij The School of Life maken we programma’s met inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschappen die mensen in staat stellen om te ontdekken hoe ze, bijvoorbeeld, creatiever worden, helder communiceren, een effectievere leider zijn en meer impact maken. Daarmee verbeteren we de meest ongrijpbare, maar tegelijkertijd de meest bepalende, aspecten van het werk.

 

Click here for English

Emotionele volwassenheid is de sleutel tot meer betrokkenheid en betere prestaties van medewerkers.

Maatwerk

In samenwerking met jou en onze experts, creëren we programma’s die een antwoord bieden op de vraagstukken en uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft. We gebruiken inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschap om mensen zelf te laten ontdekken hoe ze creatiever worden, beter communiceren, een effectievere leider zijn of beter kunnen samenwerken.

Lees meer

Workshops

In onze workshops staan 20 emotionele vaardigheden centraal, zoals veerkracht, creativiteit, communicatie en leiderschap. Bekijk waar jouw team of organisatie behoefte aan heeft en boek een of meerdere workshops, online, op jouw locatie of bij ons op het Frederiksplein in Amsterdam.

Lees meer

Talks

We bieden talks van een uur met behulpzame ideeën over enkele van de lastigste uitdagingen waar werknemers en organisaties vandaag de dag mee worden geconfronteerd. In de talks geven onze docenten, allemaal uitmuntende sprekers, verrassende inzichten en oefeningen mee uit de psychologie, filosofie of organisatiewetenschap en laten ze je de praktische relevantie ervan ervaren.

Lees meer

“De workshop had enorme impact op mij. Aan de hand van een sterke theorie, gefundeerd op wetenschap en filosofie, gingen we aan de slag met onze eigen denkpatronen en aannames. Ontzettend leuk, confronterend en nuttig om je eigen handelen onder de loep te nemen. Ik ben flink wakker geschud!”

Deelnemer innovatieworkshop voor KPMG

Waarom bij The School of Life?

• Onze wortels liggen in psychologie en filosofie
• Wij gebruiken de kracht van verhalen en kunst
• Je leert van experts in emoties
• We stimuleren zelfacceptatie als de weg naar verandering
• Onze programma’s zijn beschikbaar in het Engels en Nederlands
• Onze programma’s zijn online, op locatie of blended
• Bij ons in Amsterdam of op jouw locatie

Download de brochure

Onze klanten

We hebben een breed scala aan klanten uit verschillende sectoren, zoals de overheid, zorg, tech, financiële dienstverlening, advocatuur en onderwijs. Vaak zijn we betrokken bij organisaties die zich aan het ontwikkelen zijn naar een meer mensgerichte cultuur en meer maatschappelijk bewuste positie. Wij helpen ze met de emotionele ontwikkeling van werknemers die hier bijhoort.

Neem contact op

Contact

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden?
Neem dan contact op met onze Business Programme Advisor.

T: 020 2200080

Sadije Bunjaku

Business Programme Advisor [email protected]  

Bekijk