Voor je werk

Veel uitdagingen die we tegenkomen op ons werk zijn niet op te lossen door onze studieboeken opnieuw in te duiken. Ze gaan namelijk niet over de technische aspecten van ons werk, maar doen een beroep op onze emotionele vaardigheden. Hoe je je aanpast of hoe je leidt. Hoe je omgaat met tegenslag, kritiek of conflict. Hoe je het beste uit anderen en jezelf haalt.
 
Onze programma’s, artikelen en video’s helpen je de sociale en emotionele kwaliteiten te ontwikkelen die je vandaag de dag als professional nodig hebt.

Bekijk ons aanbod

Intelligentie bestaat niet alleen uit kennis, maar ook uit het kunnen toepassen van kennis in de praktijk.” 

Aristoteles

 

Uitgelicht

Video: Werk waar je blij van wordt

Werk draait al lang niet meer alleen om geld. Betekenis en voldoening zijn tegenwoordig minstens zo belangrijk. Maar hoe vind je werk waar je voldoening uithaalt? Deze video geeft je zes bruikbare ideeën.

Bekijk de video

Professional programma’s

Ontwikkel je emotionele vaardigheden

In onze professional programma’s ga je aan de slag met de vaardigheden die bepalen of je tot je recht komt op je werk, zoals creativiteit, veerkracht, communicatie en aanpassingsvermogen. We combineren de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling en geven je veel oefeningen die zorgen dat de lessen die je opdoet beklijven.

Bekijk ons aanbod

A Serious Business Course is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je emotionele en sociale vaardigheden als leider. Je onderzoekt hoe kritisch denken, spelen, converseren en balanceren jouw talenten versterken. Je uitdagingen met vertrouwen te lijf gaan.

Datum
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€2950

Authentiek leiderschap

Tijdens deze leiderschapstraining werk je aan de cruciale vaardigheden die je als moderne leider nodig hebt. Je verdiept je zelfkennis, zodat je je bewuster wordt van jouw kwaliteiten en eventuele blinde vlekken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke visie en vindt woorden voor wat je belangrijk vindt.

Datum2024-10-03
LocatieFrederiksplein Amsterdam
Prijs€ 3450,- ex. btw

Wil je weten wanneer het volgende professionele programma start?