Wat je altijd wilde leren over leiderschap

Zelfreflectie is de basisvoorwaarde voor sterk en authentiek leiderschap. Wanneer je je eigen gedrag leert duiden, word je helderder en compassievoller. Weten wat voor jou belangrijk is, is daarnaast cruciaal om voldoening te vinden in je werk en om een positieve impact te hebben op de wereld. In onze trainingen en courses leer je vanuit jouw kracht, en met begrip van je eigen tekortkomingen, leiding te geven.

English Bootcamp

Inspiration talk: Positioning for Purpose

The Positioning for Purpose Bootcamp is an invitation to ambitious professionals from across sustainability initiatives, small businesses, corporates and NGOs to take their place at the forefront of change. During this talk, founder of The Humblebrag Lucy von Strumer will tell you everything about the program and you’ll have ample space to ask her your questions.

To the talk

Remove

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd of een van deze trainingen iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek door een mailtje te sturen naar [email protected]. Tijdens dit gesprek adviseren we je welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Neem contact op

Waarom we nog veel meer coaches nodig hebben

“Er is een wildgroei aan coaches.” Coaches zijn veelvuldig in het nieuws, nadat bekend werd dat er de afgelopen jaren een explosieve groei in het aantal coaches in Nederland heeft plaatsgevonden. Er werd gealarmeerd gereageerd en er werd geridiculiseerd. Maar het grootste probleem is misschien eigenlijk wel dat we nog lang niet genoeg coaches hebben.
Naar het artikel

Zo doet (echt?) iedereen wat je wilt

Al vanaf dat we een baby zijn, oefenen we invloed uit op anderen. “Hoe worden we hier beter in?”, vraagt onze docent Remko van Broekhoven zich af.
Naar het artikel

Hoe bouw je een duurzame organisatiecultuur?

Aandacht besteden aan een gezonde organisatiecultuur is geen opoffering van de tijd van leiders of een gunst, het is een verplichting voor mensen en de wereld. Wat is het fundament van een organisatiecultuur waarin mensen groeien?
Naar het artikel

Weten wat er nog meer aankomt?