Leer leiden van binnenuit

Zelfreflectie is de basisvoorwaarde voor effectief en authentiek leiderschap. Als je je eigen gedrag leert duiden en weet wat je drijfveren zijn, zet je een betere koers uit en krijg je anderen gemakkelijker mee. In onze trainingen en maatwerkprogramma’s leren deelnemers en teams om te werken vanuit hun eigen kracht. Ze erkennen de eigen tekortkomingen en leren daar op een constructieve manier mee om te gaan. Het resultaat: meer voldoening en grotere impact.

Plan een online afspraak in de agenda

Voor organisaties

Ontwikkel het leiderschap in jouw organisatie

Wil je de leiders in jouw organisatie helpen bij de groei van hun emotionele vaardigheden? The School of Life biedt in-company talks, workshops en trainingen om veerkrachtig authentiek leiderschap te ontwikkelen.

Naar de Leadership training

Op locatie

Authentiek leiderschap

Ontdek wat authentiek leiderschap voor jou betekent, leer hoe je je dieper verbindt met je team en bespreek jouw ervaringen met andere leiders. Aan het eind van dit leiderschapsprogramma geef je leiding op de manier die bij jou past. Dit programma is ook in-company te volgen.

Naar authentiek leiderschap

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd of een van deze trainingen iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek adviseren we je welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Plan een online afspraak in de agenda

Waarom we nog veel meer coaches nodig hebben

“Er is een wildgroei aan coaches.” Coaches zijn veelvuldig in het nieuws, nadat bekend werd dat er de afgelopen jaren een explosieve groei in het aantal coaches in Nederland is geweest. Er werd gealarmeerd gereageerd en er werd geridiculiseerd. Maar het grootste probleem is misschien eigenlijk wel dat we nog lang niet genoeg coaches hebben.
Naar het artikel

Waarom ook jij een leiderschapscursus kan gebruiken

Er bestaat zoiets als een overdaad aan leiders. Om te goed te functioneren, moeten er goede volgers zijn. Toch is het voor iedereen nuttig om te ontdekken waar je leiderschapskwaliteiten liggen. Want ook al ben je niet formeel de baas, je hebt in je leven wel expertise opgebouwd en waarden ontwikkeld. En die heeft de wereld nodig!
Naar het artikel

Hoe bouw je een duurzame organisatiecultuur?

Aandacht besteden aan een gezonde organisatiecultuur is geen opoffering van de tijd van leiders of een gunst, het is een verplichting voor mensen en de wereld. Wat is het fundament van een organisatiecultuur waarin mensen groeien?
Naar het artikel

Weten wat er nog meer aankomt?