The School of Life op het Frederiksplein in Amsterdam

Contact

The School of Life
Frederiksplein 54
1017 XN Amsterdam
E: amsterdam@theschooloflife.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over The School of Life

Je hebt van alles geleerd op school. De data van veldslagen, de hoofdsteden van landen, de stelling van Pythagoras. Maar veel van de onderwerpen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen, zijn nooit aan bod gekomen. Met wie moet je een relatie beginnen? Wat voor werk past bij je? En hoe vind je betekenis in je leven? Spijker daarom je levenskennis bij met een programma van The School of Life. Op basis van ideeën uit de filosofie, psychologie en kunst, helpen we je op weg naar meer zelfkennis, kalmte, veerkracht en verbinding.

Je kunt online en offline bij ons terecht. Voor je eigen leven of voor de organisatie waar je werkt. Je kunt een class van 2,5 uur volgen over kalmte, werk of liefde of een heel jaar colleges volgen over de beste ideeën uit de geschiedenis. Je komt naar ons toe of we komen naar jouw huiskamer. We komen naar je werk met een van onze business workshops of we nemen je mee naar onze buitenlocatie voor een filosofische retraite. Je programma is met een grote internationale spreker, zoals Esther Perel of Irvin Yalom, of met een van onze ervaren lokale docenten. Welk programma je ook kiest, je doet nieuwe kennis op, krijgt tijd voor reflectie en leert van de andere deelnemers. Zo helpen we je meer voldoening in het leven te ervaren.

Bekijk ook onze video’s, onze artikelen en ons Instagram-account voor een dagelijkse dosis aan nieuwe perspectieven en kom langs in onze flagship store en koffiebar op het Frederiksplein 54 in Amsterdam..

The School of Life werd in 2008 opgericht door de Britse filosoof en schrijver Alain de Botton en heeft nu vestigingen over de hele wereld.