Wat je altijd wilde leren

Betekenisvolle relaties aangaan. Je talenten inzetten voor een betere wereld. Je leert het niet vanzelf. Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jou of je organisatie.

Bekijk de agenda

Het aftellen is begonnen

Conservatoren over grote kunstenaars: van Klimt tot Magritte

Vijf online zomeravonden voor de kunstliefhebber. Ontdek de Klassieke Modernen van begin 20ste eeuw. Laat je door topconservatoren meevoeren langs het leven en werk van Klimt, Matisse, Af Klint, Toorop en Magritte. Doe wekelijks mee vanaf dinsdagavond 6 juni, of kijk het terug wanneer het jou uitkomt.

Naar collegereeks

Tijd voor ontwikkeling

Business retraite: Intuïtief leiderschap

Tijdens deze 4-daagse retraite in De Waterkroon ga je aan de slag met een persoonlijke uitdaging op het gebied van jouw leiderschap door verbinding te maken met je eigen intuïtie. Je zult direct het effect ervaren van wat je leert en zo jezelf, je team en klanten echt verder helpen. We starten op 17 juli.

Naar Business retraite

Nu online

De kern van teamcoaching

In onze nieuwe interactieve collegereeks gaat hoogleraar executive coaching Yvonne Burger in gesprek met invloedrijke teamcoaches. Deze topexperts leren je over de achtergrond, wetenschappelijke inzichten en verschillende technieken van teamcoaching.

Naar collegereeks

Blijf bij de les

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste programma’s? Lees je graag inspirerende artikelen, wil je exclusieve kortingen ontvangen en hou je van prikkelende opdrachten voor je alledaagse leven? Schrijf je dan nu in! Je ontvangt ongeveer een keer per week een update.

Hilma af Klint

Voor lange tijd was Hilma af Klint onbekend. Pas sinds kort wordt ze beschouwd als een van de grondleggers van de abstracte kunst. Wie is deze mysterieuze kunstenaar? We vroegen het Laura Stamps, conservator in Kunstmuseum Den Haag.
Naar het artikel

Je kunt jezelf niet oplossen als een puzzel. Toch moet je het blijven proberen.

“Ken jezelf!” Het is misschien wel de meest gehoorde kreet in de filosofie en de psychologie. Op de simpele vraag “Wat is het ‘zelf’?” zijn volledige vakgebieden opgetuigd. Maar vraag zes “zelf”-experts wat dat “zelf” dan is, en ze zullen je allemaal wat anders vertellen. Heeft het echt zin om die puzzel op te lossen?
Naar het artikel

Waarom kinderen soms vreselijke dingen zeggen

Ouderschap bestaat voor een groot deel uit lawaai. De kans dat je in stilte een zin kunt lezen – over een hele alinea hebben we het niet eens – is praktisch nihil. Hoe leer in al deze herrie te luisteren naar wat een kind je echt wil zeggen?
Naar het artikel

Artikelen

Nieuwe perspectieven op het dagelijkse leven.

Volg een online programma

Kijk vanaf je bank naar onze bijzondere sprekers

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of kunstwerken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Krijg bijvoorbeeld les van museumdirecteuren over kunstgeschiedenis, maak in tien weken kennis met de belangrijkste inzichten uit de psychologie of verdiep je een jaar lang in de ideeën van de grootste denkers uit de geschiedenis.

Kom bij ons langs!

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie.

Openingstijden Flagship store:
Ma t/m vr: 8:00 – 18:00
Za & zo: 10:00 – 18:00

Vind ons op de kaart

Weten wat eraan komt?