Een leven lang leren

Je hebt van alles geleerd op school. Toch zijn veel van de onderwerpen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen, nooit aan bod gekomen. Spijker daarom je levenskennis bij met behulp van programma’s, video’s en artikelen van The School of Life!

Bekijk onze agenda

uitgelicht

Experts over acht psychische stoornissen

Psychiater Damiaan Denys gaat acht avonden in gesprek met vooraanstaande psychiaters en psychologen over psychische stoornissen. Leer van autoriteiten uit Nederland en België over oorzaak, diagnose en omgang met aandoeningen als borderline, narcisme, depressie, verslaving en een bipolaire stoornis.

Meer info

Uitgelicht

Kunstgeschiedenis door Museumdirecteuren: Europese Renaissance

Heb je altijd al kunstgeschiedenis willen studeren en wil je alleen les van de allerbeste experts? Schrijf je dan nu in voor deze nieuwe live online collegereeks en krijg les over de Europese renaissance van de grootste kunstkenners van Nederland en daarbuiten!

Meer info

Schrijf je deze zomer in voor de schoolmail en ontvang 10% korting op een programma naar keuze

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste programma’s? Lees je graag inspirerende artikelen, wil je exclusieve kortingen ontvangen en hou je van prikkelende opdrachten voor je alledaagse leven? Schrijf je dan nu in! Je ontvangt de schoolmail ongeveer een keer per week.

Het levensverhaal van Frida Kahlo: de wereld door de spiegel

Grote levensthema’s zijn ook belangrijk als je je dagen doorbrengt in bed. Dat vertelde schilder Frida Kahlo, tijdens haar 47 levensjaren in Mexico, aan het begin van de 20ste eeuw.
Het levensverhaal van Frida Kahlo

“Elke familie heeft een verhaal” – Julia Samuel

Waarom zijn sommige families bestand tegen tegenslag, terwijl andere uit elkaar vallen? Waarom worden we zo vaak gek van onze familie? En hoe kunnen kleine veranderingen onze relaties sterk verbeteren?
Elke familie heeft een verhaal

Wie niet kiest, verliest

Twijfel je soms eindeloos voordat je een beslissing neemt? Ben je altijd op zoek naar een perfecte oplossing voordat je een besluit neemt? Of neem je voor je gevoel vaak de verkeerde beslissing? Je bent niet de enige!
Drie tips

Artikelen

Nieuwe perspectieven op het dagelijkse leven.

Volg een online programma

Luister naar onze bijzondere sprekers vanaf je bank

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of kunstwerken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Krijg bijvoorbeeld les van museumdirecteuren over kunstgeschiedenis, maak in tien weken kennis met de belangrijkste inzichten uit de psychologie of verdiep je een jaar lang in de ideeën van de grootste denkers uit de geschiedenis.

Bekijk ons online aanbod

Kom bij ons langs!

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54. Hier kun je dagelijks terecht voor onze programma’s, spellen, boeken en een heerlijke koffie.

Openingstijden Flagship store:
Ma t/m vr: 8:00 – 18:00
Za & zo: 10:00 – 18:00

Vind ons op de kaart

Wil je weten wat eraan komt?