Samenwerken doe je niet alleen

Mensen bouwen steden, stampen bedrijven uit de grond en richten democratieën op. Via samenwerkingen overstijgen we onze individuele beperkingen. Maar dat gaat lang niet altijd vanzelf; samenwerken moet je leren. Bij The School of Life ga je individueel of met je team aan de slag met de vaardigheden die je samenwerking nog beter maken.

The School of Life voor Organisaties

Realiseer met je team of organisatie een betere samenwerking

Via inspiratie, incompany-trainingen en trajecten op maat bieden wij talentontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling voor medewerkers op alle niveaus, van trainees en new-hires tot de top van het management. Weten hoe dat werkt?

Naar The School of Life voor organisaties

Incompany-training voor organisaties

Versterk de verbinding met je team

Als er onvoldoende verbinding op de werkvloer wordt ervaren, valt de samenwerking uiteen. Zeker nu we meer online communiceren, is het belangrijk te investeren in onderlinge verbondenheid. Vertrouwen, motivatie en werkplezier volgen vanzelf.

Met teamontwikkeling op maat werk je met je team aan een meer open, psychologisch veilige en inclusieve werkcultuur.

Naar maatwerk voor organisaties

Artikel

Tien deugden voor goede samenwerking

Samenwerken is lastig. Hier worden we vaak genoeg aan herinnerd. Desondanks zien we regelmatig over het hoofd dat het iets is dat we bewust kunnen leren. Het loont om je af te vragen wat de belangrijkste deugden zijn van het samenwerken. Wij doen alvast een voorzet door tien samenwerkingsdeugden voor je op een rijtje te zetten. Op welke moet jij nog het hardst oefenen?

Lees het artikel

Advies voor organisaties

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie de belangrijkste emotionele vaardigheden kan trainen voor nog betere samenwerking?