Voor je persoonlijke leven

Goed leven leer je, net als rekenen en lezen, niet vanzelf. Maar waar ga je als je volwassen bent dan heen om dit wel te leren? The School of Life wil deze plek zijn.

 

In onze programma’s, artikelen, video’s, boeken en spellen gebruiken we ideeën uit de filosofie, psychologie en kunst om je te helpen jouw levensvragen beter te begrijpen.

Bekijk onze agenda

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.” 

Socrates

 

Winter School: Een frisse start

Met deze vierdaagse Winter School gooi je het roer om. Je wordt uitgedaagd met verrassende inzichten, inspirerende vragen en oefeningen. Het unieke aan dit programma is dat je niet alleen ontdekt wat je echt wilt, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaat dit om te realiseren.

Datum27 Dec 10:00
LocatieFrederiksplein 54 in Amsterdam
Prijs€ 795,-

Programma’s

De belangrijkste thema’s in je leven

Hoe blijf je kalm? Hoe vind je werk dat bij je past? Of hoe word je een betere partner?

In onze programma’s ga je aan de slag met onderwerpen die essentieel zijn in je leven. Je krijgt ideeën mee die je helpen te begrijpen waar jouw vraag vandaan komt, bespreekt de thema’s met anderen en krijg opdrachten om zelf effectief te reflecteren op wat voor jou belangrijk is.

Naar persoonlijke ontwikkeling

Volg een programma op locatie

Leer van de docent, andere deelnemers en jezelf

In onze classrooms op het Frederiksplein in Amsterdam ga je aan de slag met de thema’s die er echt toe doen in je leven. Onze docenten delen inzichten die je op een andere manier naar de wereld om je heen laten kijken, je spreekt met deelnemers die met dezelfde vragen zitten als jij en je krijgt de tijd om zelf na te denken over wat je belangrijk vindt.

Bekijk de agenda

Collegereeksen

De interessantste ideeën uit de geschiedenis

Volg 5 tot 10 weken of een heel jaar lang colleges over de grootste ideeën uit de filosofie, psychologie en kunsten én kom erachter wat deze ideeën kunnen betekenen voor de kwaliteit van jouw leven.

Bekijk de agenda

voor je persoonlijke leven

Onze producten

The School of Life heeft een reeks boeken, spellen, kaarten, schriften (en meer) ontwikkelt die je helpen in je zoektocht naar een beter leven. Bezoek onze Flagship Store op het Frederiksplein 54 in Amsterdam en ontdek alle boeken en spellen.

Meer info

Ons Youtube-kanaal

Video’s voor het leven

Op ons YouTube-kanaal verschijnen wekelijks video’s over belangrijke levensvragen en interessante denkers!

Bekijk onze video's