Voor je persoonlijke leven

Goed leven leer je, net als rekenen en lezen, niet vanzelf. Maar waar ga je als je volwassen bent dan heen om dit wel te leren? The School of Life wil deze plek zijn.

 

In onze programma’s, artikelen, video’s, boeken en spellen gebruiken we ideeën uit de filosofie, psychologie en kunst om je te helpen jouw levensvragen beter te begrijpen.

Bekijk onze agenda

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.” 

Socrates

 

Collegereeks, Online

Online opleiding: Leer jezelf kennen

Ga twaalf weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen! In deze online opleiding brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma.

Datum4 Sep 20:00
LocatieOnline
Prijs€195

Programma’s

De belangrijkste thema’s in je leven

Hoe blijf je kalm? Hoe vind je werk dat bij je past? Of hoe word je een betere partner?

In onze programma’s ga je aan de slag met onderwerpen die essentieel zijn in je leven. Je krijgt ideeën mee die je helpen te begrijpen waar jouw vraag vandaan komt, bespreekt de thema’s met anderen en krijg opdrachten om zelf effectief te reflecteren op wat voor jou belangrijk is.

Naar persoonlijke ontwikkeling

Volg een programma op locatie

Leer van de docent, andere deelnemers en jezelf

In onze classrooms op het Frederiksplein in Amsterdam ga je aan de slag met de thema’s die er echt toe doen in je leven. Onze docenten delen inzichten die je op een andere manier naar de wereld om je heen laten kijken, je spreekt met deelnemers die met dezelfde vragen zitten als jij en je krijgt de tijd om zelf na te denken over wat je belangrijk vindt.

Bekijk de agenda

Collegereeksen

De interessantste ideeën uit de geschiedenis

Volg 5 weken, 10 weken of een heel jaar lang colleges over de grootste ideeën uit de filosofie, psychologie en kunsten én kom erachter wat deze ideeën kunnen betekenen voor de kwaliteit van jouw leven.

Bekijk onze agenda

voor je persoonlijke leven

Onze producten

The School of Life heeft een reeks boeken, spellen, kaarten, schriften (en meer) ontwikkelt die je helpen in je zoektocht naar een beter leven. Bezoek onze Flagship Store op het Frederiksplein 54 in Amsterdam en ontdek alle boeken en spellen.

Meer info

Ons Youtube-kanaal

Video’s voor het leven

Op ons YouTube-kanaal verschijnen wekelijks video’s over belangrijke levensvragen en interessante denkers!

Bekijk onze video's