Ontketen de kracht van creativiteit

Creativiteit is onmisbaar als je jezelf of je organisatie vooruit wil helpen. En minstens zo belangrijk, het maakt het leven een stuk leuker. Hoewel het tegenovergestelde soms wordt beweerd: iedereen kan zijn creativiteit ontwikkelen. Bij The School of Life leer je zelfstandig of als team hoe je die creativiteit ontketent en inzet voor innovatie.

Verantwoord content snacken

Lunch Talk: Ontketen je creativiteit

Iedereen heeft de potentie om creatief te zijn! Maar vaak zit de angst om buiten de kaders te denken of te falen ons in de weg. Tijdens deze talk ontketen je je creativiteit met theatermaker en filosoof Marijn Moerman.

Naar lunch talk

4 dagen zelfreflectie en gesprek

Summer School: Ontketen je creativiteit

Ben je op zoek naar inspiratie voor een project? Wil je eindelijk dat boek schrijven of een bedrijf starten? In deze vierdaagse Summer School krijg jij de tools en inspiratie om met meer openheid, speelsheid en creativiteit te kijken naar de uitdagingen in je werk en dagelijks leven.

Naar Summer School
artikel
Voor organisaties

Hoe maak je je creativiteit los in jouw organisatie?

Zonder creativiteit geen innovatie, en zonder innovatie is het lastig om relevant te blijven voor je klanten. Een vooruitstrevende organisatie zorgt er dus voor dat er voldoende creatieve capaciteit in huis is en dat deze zich blijvend ontwikkelt.

Talk
Voor organisaties

Wat is creativiteit?

In deze talk onderzoeken we het fenomeen creativiteit. Hoe zetten we onze creativiteit aan? Waar vinden we inspiratie? En hoe zorgen we dat er binnen onze organisaties meer ruimte komt voor creativiteit? Deze talk laat zien hoe je altijd creatief potentieel kunt ontketenen.

Workshop
Voor organisaties

Creativiteit ontwikkelen

Einstein zei dat we allemaal worden geboren als genie. Hoe komt het dan dat er, als we volwassen zijn, maar weinig van die genialiteit over is? Helaas raken we veel van onze speelsheid, nieuwsgierigheid en vrijheid kwijt: stress, angst en zelfkritiek weerhouden ons ervan om creatief te zijn.

Weten wat eraan komt?