Live Lunch Talks

Hoe kunnen psychologie, filosofie en emotionele intelligentie je verbinden met jezelf en de mensen om je heen? Waarom is zelfbewustzijn belangrijk als leider? Wanneer ben jij je beste zelf? En hoe kan je creativiteit weer laten stromen? Laat je inspireren tijdens een werkdag met onze live lunch talks!

Ik wil graag meedoen!
Een deelnemer over onze vorige serie lunch talks:

“Doorbreek je werksleur, geef jezelf een hersen-APK en luister naar een lunch talk van The School of Life!”

Wat zijn lunch talks?
Vier keer per jaar duik je in vogelvlucht in een thema van The School of Life. Naast een flinke dosis inspiratie krijg je praktische tools aangereikt om met het onderwerp aan te slag te gaan. Ook is er na elke lunch talk de ruimte om vragen te stellen. Maak kennis met ons aanbod!

Voor wie?
Onze lunch talks zijn voor elke professional die op een speelse manier naar zichzelf durft te leren kijken. Wat kan en wil jij écht? Luister naar de lunch talk terwijl je wandelt of kijk de talk samen met je team en leer elkaar beter kennen.

Wanneer?
Gedurende hele jaar door zijn er vier lunch talks gepland. Kies je favoriete onderwerpen en vraag je collega’s of team om ook mee te doen!

  • 21 maart – Een sterke verbinding door Lammert Kamphuis
  • 22 mei – Leer jezelf kennen door Christianne Leenhouts
  • 10 september – Grip op je energie door Sandra Klijn
  • 31 oktober – Ontketen je creativiteit door Marijn Moerman

Hoe laat?
12:30 – 13:30

Hoe?
Omdat een werkdag vaak onvoorspelbaar is, kun je deelnemen op de manier die voor jou op dat moment goed voelt. Je kunt de lezing op je werk bekijken tijdens je lunchpauze. Of je kunt een wandeling maken en naar de lezing luisteren terwijl je een frisse neus haalt!

Doe je mee met je organisatie?

Deze talk maakt deel uit van een serie van vier lunch talks. Wil je éen van de talks of de hele serie aan meerdere mensen binnen je bedrijf aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Deelnemers over onze vorige lunch talks:

“Boeiend verhaal met een heerlijke filosofische invalshoek.”

“Leuk, leerzaam, inspirerend én met praktische handreikingen.”