Leer de kunst van het welzijn

Niemand is op elk moment gelukkig. Iedereen heeft onvervulde behoeftes, en we hebben allemaal eigenaardigheden. Dat besef helpt om over onze gebreken heen te stappen en verbinding te vinden. The School of Life helpt je individueel of met je team om door training de weg naar welzijn te vinden. Daar word je een als mens gelukkiger van. En je omgeving ook.

“Het ís niet normaal om mooi en succesvol te zijn en alles op orde te hebben.”

– Damiaan Denys

The School of Life voor organisaties

Verhoog het welzijn in jouw organisatie

Via Talks, Workshops, Journeys en Partnerships op maat helpen wij medewerkers op alle niveaus bij de verbetering van welzijn op de werkvloer. Van trainees en new-hires tot de top van het management. Weten hoe dat werkt?

Naar The School of Life voor organisaties

Voor organisaties

Wellbeing Journey

Wil jij het welzijn van je medewerkers tot een prioriteit maken? Een gezonde en productieve organisatie bestaat uit mensen die zich goed voelen. Tijdens deze Journey help je teamleden bij het ontwikkelen van veerkracht en welzijn, in elke situatie.

Naar wellbeing journey

Online

Lunch talk: Grip op je energie

Wanneer voel jij je energiek? Of juist helemaal uitgeblust? Tijdens deze talk van Sandra Klijn krijg je inzicht in je persoonlijk energie, en hoe je deze kunt managen.

Datum2024-09-10
LocatieOnline
Prijs€15

Over welk mentaal obstakel heb je leren praten?

Wie heeft jouw steun op dit moment nodig?
Hoe ga je er voor deze persoon zijn?

Hoe we onszelf voor de gek houden om niet gek te worden

Defensief gedrag is de oorzaak van veel van de problemen die we met anderen en met onszelf hebben. Het leidt ertoe dat we mensen onterecht de schuld van dingen geven, dat we redelijke kritiek als wreed interpreteren en dat we sarcastisch en ironisch zijn in plaats van eerlijk.
Lees het artikel

Op zoek naar werkgeluk

We weten inmiddels allemaal dat de perfecte relatie niet bestaat. Toch lijken we op werkgebied niet dezelfde filosofie toe te passen. De waslijst aan eisen die we voor droombanen hebben is onrealistisch. Is er misschien een andere weg die leidt naar werkgeluk?
Lees het artikel

Rustig maar, het komt niet goed

Veel van onze tijd gaat op aan piekeren over wat er allemaal mis kan gaan. Bij de stoa, een filosofische school die lang populair was in het oude Griekenland en Rome, werd er al nagedacht over hoe we rust kunnen vinden. Hun ideeën zijn ook nu nog bruikbaar.
Naar het artikel

Weten wat eraan komt?