Mental Awareness Month

Het leven is niet altijd makkelijk; iedereen worstelt weleens met zijn mentale gezondheid. En bijna de helft van de mensen lijdt ooit aan een psychische aandoening.

 

Naar aanleiding van World Mental Health Day is oktober Mental Awareness Month bij The School of Life Amsterdam. We geven je deze maand kortingen en nodigen je uit om in gesprek te gaan over je angst, boosheid en verdriet, maar ook over geluk en wat je vreugde brengt. Tegelijkertijd nodigen we je uit om te luisteren. Naar je lichaam, naar je gedachten en naar anderen.

“Het ís niet normaal om mooi en succesvol te zijn en alles op orde te hebben.”

– Damiaan Denys

Collegereeks, Online

Instromen: Experts over zes psychische stoornissen

Een psychische aandoening heeft vaak een enorm ontwrichtende uitwerking op het dagelijks leven en het is belangrijk te weten hoe hiermee om te gaan, zelf of als omstander. Zes weken lang geven Nederlandse topexperts je les over belangrijke aandoening en gaan ze in gesprek met psychiater Damiaan Denys.

Ontvang deze maand 10% korting met de code: mentalawareness

Datum2 Nov 19:30
LocatieOnline
Prijs€195

Online

Lunch talk: Grip op je energie

Kalm blijven, herstellen van moeilijke situaties en jezelf weer op de rails krijgen als je even van het spoor af bent geraakt. Het is vandaag de dag essentieel op het werk. Filosoof Jacob Koolstra duikt de geschiedenis in voor advies over hoe je een kalmere mentaliteit creëert.

Schrijf je nu gratis in voor de lunchtalk (t.w.v. € 25,-) met de code: mentalawareness

Datum10 Sep 12:30
LocatieOnline
Prijs€15

Over welk mentaal obstakel heb je leren praten?

The Therapy Game

The Therapy Game is de perfecte uitnodiging om een lang en diep gesprek te voeren met iemand om wie je geeft. Met behulp van verrassende vragen krijg je de kans om te verkennen hoe je naar bepaalde zaken kijkt en om zonder oordeel naar de ander te luisteren

Ontvang deze maand 20% korting op de Therapy Game in onze flagshipstore op het Frederiksplein 54 in Amsterdam.

Kom praten. Kom luisteren.

Onze flagshipstore op het Frederiksplein staat deze maand in het teken van bewustzijn over mentale gezondheid. Praat mee over de mentale obstakels waarmee jij te maken hebt (gehad), of nodig iemand uit voor een kop koffie. En luister. 

Wie heeft jouw steun op dit moment nodig?
Hoe ga je er voor deze persoon zijn?