Gun jezelf een verdiepende mini-vakantie

Waar kun je nu beter tot jezelf komen en bezig zijn met de beste ideeën, dan in de rust en de stilte van de natuur? The School of Life biedt geheel verzorgde retraites om dieper in te gaan op de belangrijkste vragen van het leven. Je verblijft in het prachtige landgoed de Hoorneboeg of in de Waterkroon en wordt begeleid door een uitstekende coach.

Tot rust komen op De Hoorneboeg

De retraites vinden plaats op het prachtige landgoed De Hoorneboeg, vlakbij Hilversum. Niet alleen is het centraal gelegen en wonderschoon, ook heeft het de perfecte voorzieningen en luxe die ervoor zorgen dat het verblijf alleen al een bijzondere ervaring is.

Bekijk de locatie

Heerlijke biologische vegetarische maaltijden worden voor je verzorgd

De retraite draait om jou, dus je hoeft je over het eten geen zorgen te maken. De maaltijden staan op gezette tijden voor je klaar. Met de rest van de groep geniet je van de culinaire hoogstandjes, vaak rechtstreeks uit de aanwezige moestuin. Allergieën zijn altijd bespreekbaar.

Een eigen of gedeelde kamer

Je kunt kiezen of je gaat voor een privékamer of een gedeelde kamer. Je kan samen met iemand die je kent een kamer delen of je wordt, in goed overleg, gekoppeld aan een onbekende waarmee je tijdens de retraite je reis kan delen.

Over de inhoud

Wat wil jij leren over jezelf?

In al onze retraites staan reflectie en zelfkennis centraal. Aan de hand van ideeën uit de filosofie en psychologie word je aan het denken gezet over wie je bent en wat je wil. Er is een filosofische retraite, een retraite over het vinden van werk dat echt bij je past, een retraite over de zin van je leven en een retraite waarin je verschillende domeinen van je leven onder de loep neemt.

Vragen over de retraites

Weten wat eraan komt?