Scherp je koers aan tijdens een retraite

Trek je terug uit het drukke werkleven om met een kleine groep aan de slag te gaan met een werkgerelateerd thema. Op de unieke locatie van De Hoorneboeg bieden onze retraites de kans voor de werkende mens om rust te vinden en essentiële keuzes te maken voor je carrière of je team. Een goede coach begeleidt je in het proces.

Deelnemers over de retraites van The School of Life

“Perfect programma om even tot stilstand en dichter bij de kern van jezelf te komen.”

“Ontzettend waardevol om even echt naar jezelf te luisteren, stil te staan bij wat je voelt, welke belemmeringen je jezelf oplegt en wat je echt wil voor jezelf.”

Locatie

Afstand nemen op De Hoorneboeg

Tijdens de retraites verblijf je in Aan de Hei van de Hoorneboeg, een voormalige boerderij met slaapkamers, een grote ruimte voor groepssessies, een huiskamer, een grote woonkeuken, een spa met sauna en een behandelkamer. Naast Aan de Hei staat het hele landgoed tot je beschikking, met wandelmogelijkheden in het Goois Natuurreservaat en op de heide.

Download de brochure

Heerlijke biologische vegetarische maaltijden worden voor je verzorgd

De retraite draait om jou, dus je hoeft je over het eten geen zorgen te maken. De maaltijden staan op gezette tijden voor je klaar. Met de rest van de groep geniet je van de culinaire hoogstandjes, vaak rechtstreeks uit de aanwezige moestuin. We houden natuurlijk rekening met allergieën.

Een eigen of gedeelde kamer

Je kunt bij sommige retraites kiezen of je gaat voor een privékamer of een gedeelde kamer. Je kan samen met iemand die je kent een kamer delen of je wordt, in goed overleg, gekoppeld aan een onbekende waarmee je tijdens de retraite je reis kan delen. Soms is alleen een privékamer beschikbaar.

Mail [email protected]

Wat wil jij leren over jezelf?

In al onze retraites neem je tijd voor jezelf. Zelfreflectie en zelfkennis staan centraal. Aan de hand van ideeën uit de filosofie en psychologie word je aan het denken gezet over wie je bent en wat je wil. Er is een retraite over het vinden van werk dat echt bij je past, een retraite over verbinding en leiderschap, een retraite waarin je verschillende domeinen van je leven onder de loep neemt en een retraite over de koers die je wilt varen in je werk.

Weten of een retraite iets voor je is?

Vragen over de retraites

Weten wat eraan komt?