Ouderschap in balans

  • Welzijn
Ouderschap in balans is voor alle ambitieuze ouders met kinderen tussen de 0-4 jaar. Je leert keuzes te maken en de balans te vinden tussen werk en privé, het leven is namelijk al druk genoeg.

frederiksplein, 54 in amsterdam

Prijs

€550 ,- EX. BTW

Ouderschap in balans

Leer hoe je de balans terugvindt als ouder en professional, neem je eigen verwachtingen en oordelen onder de loep en ontdek wat voor jou echt belangrijk is. Na deze training heb je energie op werk én thuis.

The toughest hood is parenthood

Natuurlijk wil je het allerbeste voor je kinderen. Maar je vindt je werk óók belangrijk. Veel ouders met jonge kinderen lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Je hebt last van een schuldgevoel als je tijd voor jezelf neemt, je schiet voor je gevoel overal tekort en het gebrek aan aandacht voor je partner zorgt voor ruzie. En de gebroken nachten? Die maken je moe en prikkelbaar. Wat is het soms zwaar! Voorheen werkte je weleens door, maar nu wacht er thuis een gezin op je. Hoe houd je alle ballen hoog?

Bewaar de balans als ouder

Leg jij de druk op jezelf om het allemaal perfect te doen? En heb je het idee dat het andere ouders wel lukt en jou niet? Vanaf het moment dat je moeder of vader wordt verandert je leven. Gek eigenlijk dat we geen hulp krijgen als de kinderen er eenmaal zijn. Tijdens deze training leer je welke manieren er zijn om werk en privé te combineren en vind je de balans terug in je leven.

“De taak van elke ouder is om een kind voorzichtig te begeleiden in de onvolmaakte aard van alles.”
Alain de Botton

Handvaten voor meer balans

In één dag krijg jij als ouder de handvaten die je nodig hebt voor meer balans. Het ouderschap is al uitdagend genoeg, helemaal als iedereen iets van je wilt. Samen met een kleine groep mede-ouders, ontdek je hoe je werk en je gezin combineert op een manier die bij jou past.

De incompany-opties voor deze training bespreken?

 

Tijdens deze training:

  • Neem je je eigen verwachtingen en overtuigingen rondom jezelf als werkende ouder onder de loep
  • Ontdek je waar je jezelf iets anders mag gaan toestaan en leer je zonder oordeel naar jezelf te kijken
  • Krijg je inzicht in de dingen die echt belangrijk voor je zijn en leer je hiernaar handelen
  • Leer je je eigen krachtbronnen herkennen en hoe je je offers kan verkleinen en meer rust krijgt
  • Ga je in gesprek met andere ouders over herkenbare uitdagingen

Na deze training krijg je toegang tot de kennis uit de online cursus Goed genoeg ouderschap. Deze video’s kan je op je gemak terugkijken, nu je hebt geleerd hoe je momenten voor jezelf pakt.

Past deze training bij jou?

Ouderschap in balans is voor alle ambitieuze ouders met kinderen tussen de 0-4 jaar. Je leert keuzes te maken en de balans te vinden tussen werk en privé, het leven is namelijk al druk genoeg.

Op een rij

Prijs: € 550,- exclusief btw.
Voertaal: Nederlands.
Duur: 1 dag van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief een heerlijke verzorgde lunch.
Locatie: The School of Life, Frederiksplein 54, Amsterdam
Tip: Reis met het OV, pak de fiets of parkeer bij een van de P+R’s in Amsterdam.
Aantal deelnemers: Maximaal 20.
Niveau: Er is geen ingangseis.
NRTO-keurmerk: The School of Life heeft het NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de brancheorganisatie voor trainen en opleiden en keurt private instellingen volgens acht kwaliteitseisen.

De docent van deze training

Christianne Leenhouts houdt zich als psycholoog en coach voornamelijk bezig met gedragstransformatie. Als moeder van twee kinderen kan ze, naast haar professionele kennis, putten uit de jarenlange ervaring als ouder.

Christianne Leenhouts

Christianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze

Bekijk

Veelgestelde vragen