Gun jezelf een verdiepende mini-vakantie

De zomer komt er weer aan! In gedachten lig je misschien al heerlijk uitgestrekt op een luchtbedje te bakken, houd je een barbecue in het park voor vrienden, of ren je met je hond en kinderen over het strand. Maar naast alle gebruikelijke zomeractiviteiten is het tijdens deze periode ook goed om wat tijd voor jezelf te nemen. Volg daarom één van onze Summer Schools! Meerdere dagen ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, sta je stil bij de vragen van het leven en leer je nieuwe mensen kennen. Zie het als een mini-vakantie voor de geest!

Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang

Winter School

Winter School: Een frisse start

Ben je toe aan vernieuwing in je leven? Deze Summer School helpt je op weg!

Datum27 Dec 10:00
LocatieFrederiksplein 54 in Amsterdam
Prijs€ 795,-

Winter School

Summer school: Ontwikkel je intuïtie

Kom er in deze Summer School achter wanneer je wel en wanneer je juist niet op je intuïtie kunt vertrouwen. En leer wat je kunt doen om je intuïtie (nog) krachtiger te maken.

Datum17 Jul 10:00
LocatieFrederiksplein 54 in Amsterdam
Prijs€ 795,-

“De genoegens van het leven hangen af van de mens die het leeft, en niet van het werk of de plaats.”

Ralph Waldo Emerson

Informatie

Wat zijn Summer en Winter Schools?

In onze Summer en Winter Schools is ontspannen inspanning het uitgangspunt. Intensief leren en gezelligheid wisselen elkaar af. Meerdere dagen volg je met een vaste groep van maximaal 30 personen de beste programma’s van The School of Life.

Twijfel je erover of dit programma iets voor jou is?

Mail ons

Inclusief

Lunch en eindborrel inbegrepen

Je hoeft tijdens de Summer en Winter Schools niet apart eten te gaan halen. Wij zetten het voor je klaar, en je eet gezellig met de groep. Op de laatste dag eindigen we met een borrel.