Zoek deze zomer de verdieping op

De zomer komt er weer aan; het moment bij uitstek om je nieuwsgierigheid te volgen! Neem een moment om stil te staan, veel kennis op te doen en samen met andere nieuwsgierige mensen op zoek te gaan naar verdieping. De Summer Schools staan samen met onze retraites bekend als de allerleukste programma’s van The School of Life, dus schrijf je snel in!

Je wordt er een stuk wijzer van!

Een deelnemer over onze Summer School: Ontwikkel je intuïtie

“Ik heb zó ongelooflijk genoten en zoveel geleerd! Echt heel tof! De kracht van de groep en de expertise van Lammert (inhoudelijk & sociaal) maakte dit echt echt tot een geweldig geheel.”

Een deelnemer over onze Summer School: Leer filosoferen

Informatie

Wat zijn Summer Schools?

In onze Summer Schools is ontspannen inspanning het uitgangspunt. Intensief leren en gezelligheid wisselen elkaar af. Meerdere dagen volg je met een vaste groep van maximaal 20 personen de beste programma’s van The School of Life.

Twijfel je erover of de Summer School iets voor jou is of over welke Summer School het beste bij jou past? Plan dan een online afspraak met ons in.

Plan een afspraak

Heerlijke lunch inbegrepen

Je hoeft tijdens de Summer Schools niet apart eten te gaan halen. Wij zetten een geweldige vegetarische en biologische lunch voor je klaar, vers bereid door onze eigen chef. Ook krijg je snacks en drankjes tijdens de dag en een borrel aan het einde van de Summer School.

“Het was ontzettend inspirerend. De groep hielp elkaar heel goed en Frits zorgde dat de groep elkaar ook bleef stimuleren. Aan het einde van het programma had ik echt het gevoel dat ik een soort reis door mijn vraagstuk heen had gemaakt met nieuwe inzichten.”

Een deelnemer over een eerdere Summer School van Frits Philips, docent van Ontketen je creativiteit

Weten wat eraan komt?