De beste perfectionist

  • Leiderschapsprogramma's
  • Werk
Heb je onrealistisch hoge verwachtingen? Ben je zo kritisch op jezelf dat het niet altijd meer functioneel is? Tijdens deze training ga je aan de slag met een krachtige methode waarmee je leert omgaan met de stemmen in je hoofd die je vertellen dat alles perfect moet gaan.

Frederiksplein, 54

Prijs

€550

De perfecte training om jouw perfectie perfect te begrijpen

Nooit goed genoeg

Tijdens deze training leer je

  • Kalmte te brengen in jouw dagelijkse leven
  • De drijfveren achter jouw perfectionisme te begrijpen
  • Jouw innerlijke criticus herkennen en geruststellen
  • Op een praktische manier met jouw hang naar perfectie om te gaan

Extreem hoge motivatie, ambitie en focus op resultaat zijn geweldige eigenschappen die je vaak bij perfectionisten terugziet. Gewoon goed is niet goed genoeg. Uiteindelijk blijkt dat we meestal niet aan onze hoge verwachtingen kunnen voldoen. Sterker nog: onze voortdurende zelfkritiek ondermijnt onze prestaties. We dreigen ten onder te gaan aan onze eigen krachtigste eigenschappen. Hoe kun je die kritische, perfectionistische stemmen als bondgenoot in plaats van als vijand inzetten?

Voice dialogue

Tijdens deze training gaan we aan de slag met de Voice Dialogue methode. Voice Dialogue is een krachtige methode om mensen te begeleiden bij het beter leren kennen van hun innerlijke drijfveren en motieven. Het uiteindelijke doel is om door bewustzijnsontwikkeling tot transformatie te komen. Anders gezegd: door je innerlijke criticus en perfectionist beter te leren kennen zul je beter in staat zijn soms een andere keuze te maken.

Praktische informatie

Duur en locatie: 1 dag op locatie in het centrum van Amsterdam
Aantal deelnemers: Max. 15
Prijs: Exclusief btw € 550
Voertaal: Nederlands
Locatie: Frederiksplein 54
Bereikbaarheid: op locatie Frederiksplein, gemakkelijk te bereiken met het OV.

Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de training kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze training, je krijgt van ons bij aanvang een reader.
Niveau: Er is geen ingangseis.
NRTO-keurmerk: Wij hebben een NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de brancheorganisatie voor trainen en opleiden en keurt private instellingen volgens acht kwaliteitseisen.

Met wie volg je de training?

Deze training is voor iedereen die altijd gaat voor de beste prestatie en buitensporig veel tijd besteedt aan de kwaliteit van het werk. Deze training is geschikt als moment van zelfreflectie voor gedreven, ambitieuze en betrokken professionals die meer rust in hun werkleven willen brengen. Je staat ervoor open om je denken te verkennen, nieuwe inzichten op te doen en uit te proberen. In opdrachten wissel je ervaringen uit met mede-deelnemers, zo leer je ook van elkaar.

De docent

Deze training wordt gefaciliteerd door filosoof en psycholoog Gijs Decker.

Gijs Deckers

Gijs is filosoof en psycholoog en werkt als coach, trainer, spreker en theatermaker. In zijn werk weet hij

Bekijk

Veelgestelde vragen