Flagship store & Koffiebar

De Flagship Store van The School of Life is de plek waar je geprikkeld wordt om nieuwe inzichten te ontdekken over jezelf, elkaar en de wereld om je heen. Voer hier een persoonlijk gesprek en drink een met aandacht bereide specialty coffee. Of lees onze nieuwste publicaties onder het genot van een verrassend, seizoensgebonden gerecht. Een perfect moment om je leven weer eens goed onder de loep te nemen.

Naar de openingstijden

Locatie & Openingstijden

Je vindt ons midden in Amsterdam, op het Frederiksplein 54.

Openingstijden:
Ma t/m vr: 08:00 – 18:00
Za en zo: 10:00 – 18:00

Vind ons op de kaart

Special event

Speeddating: Meeting Strangers

We organiseren een speeddate middag voor iedereen die goede gesprekken wilt hebben en nieuwe mensen wilt leren kennen. Het uitgangspunt? Houd onverwachte gesprekken met vreemden die daarna misschien vrienden worden of zelfs meer…

Datum27 Aug 15:00
LocatieFrederiksplein 54
Prijs€15

Ons menu

Achter elk product dat we serveren zit een verhaal. Zo hebben we bijvoorbeeld tosti’s van gered brood van de Tweede Jeugd en koffie van het merk White Label dat zich focust op het verduurzamen van de koffieketen. Daarnaast serveren we uitsluitend vegetarische gerechten. Zo proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Kom je binnenkort een keertje langs?

Bekijk het menu

“I must say that this has been the best coffee hangout place ever. This could be one of the best places to be at in Amsterdam, easily. A must-go. Amazing food, drinks and the best thing is the staff which is generally the worst aspect of any other restaurants. The friendly staff just makes this place even better.”

Tanmay Kaushik

Vacature

Flagship Allrounder

We zijn op zoek naar een Flagship allrounder die de juiste gids is voor elke gast van onze Flagshipstore. Als Flagship allrounder ben je barista, winkelmedewerker en host voor onze programma’s.

Bekijk de vacature

Shop

Onze producten

The School of Life heeft een reeks boeken, spellen, kaarten, schriften (en meer) ontwikkeld die je helpen in je zoektocht naar een beter leven. In onze Flagship Store in Amsterdam vind je een groot aantal van deze producten. Kijk alvast in onze Londense webshop om te zien wat we hebben en kom langs op het Frederiksplein 54 om je favoriete product gelijk mee naar huis te nemen.

Naar de Global webshop
Uitgelichte producten

Terug naar school

Zin om weer terug naar school te gaan? Dit keer niet om de tafels uit je hoofd te leren, maar om jezelf beter te leren kennen? De boeken en spellen van The School of Life helpen je daarbij. Bestel deze producten op onze Engelse webshop of kom langs op het Frederiksplein in Amsterdam om lekker rond te neuzen en je aankoop gelijk mee te nemen!

What They Forgot to Teach You at School

Een boek met alle lessen die ze op school zijn vergeten. Met wie je een relatie moet beginnen, hoe je omgaat met angst en verdriet en hoe je mensen moet vertrouwen, bijvoorbeeld. Omdat het nooit te laat is voor deze lessen.
Bekijk in de Global Webshop

Who Am I?

Een werkboek over een van de interessantste en moeilijkste thema’s die er is: jij! Beantwoord vele verrassende vragen om jezelf nog iets beter te leren kennen.
Bekijk in de Global Webshop