Trainingen voor professionele ontwikkeling

Onze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van de emotionele vaardigheden die je als mens op de werkvloer nodig hebt. Op basis van inzichten uit de filosofie, psychologieen organisatiewetenschappen, zetten we aan tot reflectie en helpen we patronen te doorbreken en oude routines te overstijgen. Zodat mensen beter communiceren, veerkrachtiger zijn, creatievere oplossingen vinden en met meer plezier en passie hun werk doen. Alle trainingen zijn zowel op inschrijfbasis als incompany te volgen. 

Namens je organisatie een kennismaking plannen

The School of Life voor Organisaties

Overleg over de beste training voor jouw organisatie

Zit je met een vraag over de ontwikkeling van het leiderschap of het talent in jouw organisatie, en zoek je naar de beste training voor jullie situatie? Onze ervaren programma-adviseurs denken graag met je mee tijdens een online kennismakingsgesprek via teams. Die plan je gemakkelijk zelf in. Liever mailen? Dat kan: via [email protected].

Plan een online afspraak in de agenda

Online training

Live aan de slag met een online training

Onder begeleiding van onze expert-docenten gaat een kleine groep gelijkgestemde professionals intensief aan de slag met situaties uit de dagelijkse praktijk. Naast de colleges van de experts spreek je ook in break-outrooms met de andere deelnemers en is er tijd om aan een zelf gekozen casus te werken.

Naar online trainingen
Een deelnemer over onze Professional trainingen

“Deze Professional Trainingen zijn anders dan alle andere trainingen die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern van jezelf komt en jezelf beter leert kennen.”

Advies voor deelnemers

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd of een van deze trainingen iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. We kijken dan samen welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Plan een belafspraak in de agenda

Contact voor organisaties

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden?
Neem dan contact op met onze Programma-adviseur.

T: 020 2200080

Zinzi Brugman

Programma-adviseur [email protected] T: 020 2200080

Bekijk

Vragen over professional trainingen