Programma’s voor je werkende leven

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd kunt bouwen. De manager van wie je zoveel leert. Ze hebben iets met elkaar gemeen: ze zijn emotioneel intelligent. Vandaag de dag is dit in veel banen het belangrijkste wat er is.

 

Daarom ontwikkelden wij Professional Workshops van een halve of hele dag over emotionele vaardigheden en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar de workshops

Ken je jouw drijfveren en talenten? Kun je met collega’s een sfeer van vertrouwen opbouwen? En ben je in staat jouw ideeën helder te verwoorden en over te brengen?

business courses

Volg een intensieve course om de volgende stap in je ontwikkeling te zetten

In onze business courses komen drie vragen samen: hoe jij persoonlijk floreert, hoe je jouw omgeving beïnvloedt en hoe je jezelf en anderen kunt leiden vanuit een hoger doel. Grote ambities, die we heel praktisch maken door je het beste uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden te bieden en je te coachen in je ontwikkeling.

Vraag advies aan
een deelnemer over de A Serious business course

“Deze business course is anders dan alle andere courses die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open-minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern bij jezelf gaat, jezelf beter leert kennen en tools en handreikingen aangereikt krijgt om datgene wat echt in jezelf leeft, beet te gaan pakken.”

Professional workshop

Leer helder communiceren

Het grootste gedeelte van ons werk bestaat uit het voeren van gesprekken. Het is daarmee onze belangrijkste professionele vaardigheid. Toch nemen we maar weinig tijd om ons op dat vlak te ontwikkelen. Het loont de moeite om stil te staan bij de manier waarop wij het gesprek aangaan in ons werk.

Datum19 May 09:30
LocatieFrederiksplein, 54
Prijs€195

Business Course

A Serious Business Course

A Serious Business Course is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je emotionele en sociale vaardigheden. Je onderzoekt hoe kritisch denken, spelen, converseren en balanceren jouw talenten kunnen versterken. Je leert barrières makkelijker te slechten en uitdagingen met meer focus, vertrouwen en inzicht te lijf te gaan.

Datum22 Sep 09:30
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€2750

Business Course

Reinventing Leadership

Tijdens deze leiderschapstraining werk je aan de cruciale vaardigheden die je als moderne leider nodig hebt. Je verdiept je zelfkennis, zodat je je bewuster wordt van jouw kwaliteiten en eventuele blinde vlekken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke visie en vindt woorden voor wat je belangrijk vindt.

Datum20 Oct 09:30
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€4750

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd of een van deze business courses iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek door een mailtje te sturen naar [email protected]. Tijdens dit gesprek kunnen we je adviseren welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

workshops

Ga aan de slag met de vaardigheden die aandacht nodig hebben

Wil je meer creativiteit brengen in je werk? Minder moeite hebben met verandering? Of beter omgaan met conflict? Het zijn allemaal zaken die we kunnen leren! Onze workshops helpen je jezelf beter te leren kennen en geven je ideeën voor hoe je aan de slag kan met ogenschijnlijk ongrijpbare kwaliteiten.

Neem contact op

Vragen over Professional Workshops