Trainingen voor je professionele ontwikkeling

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd kunt bouwen. De manager van wie je zoveel leert. Ze hebben iets met elkaar gemeen: ze zijn emotioneel intelligent. Vandaag de dag is dit in veel banen het belangrijkste wat er is.

Plan een belafspraak in de agenda

Tweedaagse training

Pak ruimte en rust

Leer op een effectieve manier je grenzen stellen, herken je eigen patronen en krijg handvaten om deze patronen te doorbreken. Aan het eind van deze training herpak jij de controle en ervaar je meer rust in je werkleven.

Naar de training
Een deelnemer over onze Professional trainingen

“Deze Professional Trainingen zijn anders dan alle andere trainingen die ik ooit heb gevolgd! De vernieuwende en open minded insteek is uniek. Het maakt dat je echt tot de kern van jezelf komt en jezelf beter leert kennen.”

Leiderschapsprogramma’s

Zet de volgende stap in je professionele ontwikkeling

In onze business courses komen drie vragen samen: hoe jij persoonlijk floreert, hoe je jouw omgeving beïnvloedt en hoe je jezelf en anderen kunt leiden vanuit een hoger doel. Grote ambities, die we heel praktisch maken door je het beste uit de filosofie, psychologie en andere vakgebieden te bieden en je te coachen in je ontwikkeling.

Vraag advies aan

Authentiek leiderschap

Tijdens deze leiderschapstraining werk je aan de cruciale vaardigheden die je als moderne leider nodig hebt. Je verdiept je zelfkennis, zodat je je bewuster wordt van jouw kwaliteiten en eventuele blinde vlekken. Je ontwikkelt jouw persoonlijke visie en vindt woorden voor wat je belangrijk vindt.

Datum2024-10-03
LocatieFrederiksplein Amsterdam
Prijs€ 3450,- ex. btw

Persoonlijk leiderschap

Deze training is een eigenzinnig en diepgaand programma voor het verder ontwikkelen van je emotionele en sociale vaardigheden. Je onderzoekt hoe kritisch denken, spelen, converseren en balanceren jouw talenten kunnen versterken. Je leert barrières makkelijker te slechten en uitdagingen met meer focus, vertrouwen en inzicht te lijf te gaan.

Datum2024-06-06
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€ 2950,- ex. btw

Advies

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd of een van deze business courses iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we je adviseren welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Plan een belafspraak in de agenda

Vragen over professional trainingen