Online programma’s

Tijdens onze interactieve online programma’s leer je van bijzondere sprekers welke ideeën of kunstwerken iets voor jouw leven kunnen betekenen. Leer bijvoorbeeld over de levenslessen die grote Nederlandse schrijvers halen uit hun favoriete meesterwerk uit de literatuur, maak in tien weken kennis met de belangrijkste inzichten uit de psychologie of volg met andere gedreven HR-professionals een workshop over welzijn op de werkvloer.

Naar de agenda

Avondreeksen

Vanaf je bank lessen volgen wanneer het jou uitkomt

In de avondreeksen krijg je les van topexperts, die worden geroemd om hun bevlogen spreekstijl. Deze collegereeksen zijn zowel live te volgen als achteraf in te halen. Het voordeel van er live bij zijn, is dat je je vragen in de Q&A aan de expert van de avond voor mag leggen.

deelnemers over eerdere avondreeksen

“Deskundig verdiepend”

“Een interessant onderwerp, maar wat geweldige spreker! Enthousiast en enthousiasmerend met een geweldige kennis en hij heeft drie dynamische- en fascinerende college’s gegeven, waar ik met open mond naar heb gekeken/geluisterd. Chapeau, die gedrevenheid doet naar meer smaken!”

Online trainingen

Live aan de slag tijdens een online training

Onder begeleiding van onze expert-docenten ga je met een kleine groep gelijkgestemde professionals aan de slag met situaties uit je dagelijkse praktijk. Naast de colleges van de experts spreek je ook in break-outrooms met de andere deelnemers en is er tijd om aan je eigen casus te werken.

Nieuwe online training

Inclusief samenwerken

Verdiep je in de psychologie van samenwerken, leer hoe je groepsdynamiek op een positieve manier kan beïnvloeden en zet stappen richting een inclusieve en verbonden werkcultuur. In 5 online sessies krijg je de tools om te bouwen aan een succesvol team!

Naar inclusief samenwerken

Lunch talks

Laat je inspireren in de lunchpauze

Hoe kunnen psychologie, filosofie en emotionele intelligentie je verbinden met jezelf en de mensen om je heen? Waarom is zelfbewustzijn belangrijk als leider? Wanneer ben jij je beste zelf? En hoe kan je creativiteit weer laten stromen? Laat je inspireren tijdens een werkdag met onze live lunch talks!

Naar de lunchtalks
deelnemers over eerdere lunch talks

“Inspirerend om even uit je werkomgeving te stappen en nieuwe info te horen”

“In korte tijd veel boeiende inzichten meegekregen”

“Interessant en leuk. Praktisch en filosofisch. Super toepasbaar.”

Weten wat eraan komt?