Lunch talk: Grip op je energie

  • Online
  • Welzijn
Wanneer voel jij je energiek? Of juist helemaal uitgeblust? Tijdens deze talk van Sandra Klijn krijg je inzicht in je persoonlijk energie, en hoe je deze kunt managen.

Online Evenement

Prijs

€15

Hoe energiek voel jij je?

Wanneer ben jij je beste zelf? Als je een nacht goed hebt geslapen? Vlak na een opzwepende sportles? Of als je in een goede flow zit op je werk? Het zijn allemaal voorbeelden van momenten waar je energie voelt stromen. Maar toch voelen al deze momenten heel anders. Wat we vaak denken is dat we één potje persoonlijke energie hebben waarvoor geldt: op is op. Dit is echter niet het geval, we hebben verschillende typen energie. Maar hoe manage je al die kleine ‘potjes’ met energie? Hoe vul je ze weer aan? En hoe zet je je energie effectief in om je beste zelf te zijn?

Tijdens deze talk ontdek je de vier dimensies van persoonlijke energie: fysieke energie, emotionele energie, mentale energie en spirituele energie. We verkennen hoe je je energie kunt managen en wat barrières zijn om je energiek te voelen. Aan het einde van de talk bespreken we hoe je je gewoontes kunt aanpassen om je vitaler en energieker te voelen op je werk én privé.

Je leert:

  • Hoe je je energie kunt managen
  • Welke 4 dimensies onze persoonlijke energie kent
  • Welke praktische handvaten er zijn om energie effectiever in te zetten

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in hoe persoonlijke energie werkt? Deze lunch talk is voor iedere professional die wil leren hoe je je energie beter kunt managen om je vitaler te voelen en de beste versie van jezelf te zijn.  

Hoe doe je mee?

Omdat een werkdag vaak onvoorspelbaar is, kun je deelnemen op de manier die voor jou op dat moment goed voelt. Kijk de talk samen met collega’s op kantoor, luister naar de talk terwijl je een frisse neus haalt of leer mee vanaf je bank! 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Datum: 10 september 2024
Dag: Dinsdag
Tijd: 12:30 – 13:30
Bewijs van deelname: Op aanvraag beschikbaar

Tickets

Ticket voor live talk: € 15,-

Wil je je verder verdiepen in vitaliteit en persoonlijke energie? Bestel dan bij aankoop van je ticket het boek ‘Wat wil je écht?’ van Sandra Klijn!

Over ‘Wat wil je écht?’
Sandra Klijn schreef dit boek voor iedereen die wel wat meer energie kan gebruiken in zijn werk- en privéleven, en zich daarom afvraagt: wat wil ik écht? Het boek is een resultaat van vijf jaar onderzoek van persoonlijke energie op het werk. Met praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Het boek wordt verstuurd op de dag van de lunchtalk. Na verzending volg je het pakket via de track & trace van PostNL. We verzenden alleen binnen Nederland.
Minder informatie

Verder lezen Minder informatie

De docent

Deze lunchtalk wordt gegeven door Sandra Klijn.

Sandra Klijn

Sandra Klijn is spreker, trainer en expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling. Ze promoveert binnenkort aan de Vrije Universiteit

Bekijk

Doe je mee met je organisatie?

Deze talk maakt deel uit van een serie van vier lunch talks. Wil je éen van de talks of de hele serie aan meerdere mensen binnen je bedrijf aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Live Lunch Talks

Bekijk alle Lunch talks

Hoe kunnen psychologie, filosofie en emotionele intelligentie je verbinden met jezelf en de mensen om je heen? Waarom is zelfbewustzijn belangrijk als leider? Wanneer ben jij je beste zelf? En hoe kan je creativiteit weer laten stromen? Laat je inspireren tijdens een werkdag met onze live lunchtalks!

Ik wil meer weten