Ontwikkel jouw leiderschap

 • Professional training
 • Werk
Tijdens deze training onderzoek je wat het inhoudt om een goede leider te zijn en hoe je je eigen stijl ontwikkelt. Als leidinggevende heb je de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe jij dat op een manier die bij jou past?

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€826.45

Er zijn nog plaatsen

Training leiderschap

Leidinggeven aan een team is vaak iets waar kersverse leidinggevenden zoals jij naar hebben uitgekeken. Het komt als een beloning voor je harde werk, maar zorgt ook voor een grote verschuiving in je taken en verantwoordelijkheden en vraagt daarom om andere vaardigheden. Leiderschap versterkt vaak zowel je sterke punten als je zwakheden. In andere woorden: wanneer je anderen gaat leiden, kom je vaak jezelf tegen. Het is essentieel om de wortels van je gedrag te leren begrijpen, wil je een effectieve leider worden die klaar staat voor anderen, eerlijk communiceert, inspireert, luistert en de juiste sturing geeft.

In deze leiderschapstraining: 

 • Onderzoek je welke voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou 
 • Verken je jouw ideaalbeelden, zwaktes, krachten en twijfels op het gebied van leiderschap 
 • Behandelen we de belangrijkste leiderschapsuitdagingen: van de noodzaak om een overtuigende visie te creëren tot hoe je anderen in staat stelt hun beste werk te doen 
 • Verken je hoe jij op authentieke wijze leidinggeeft en op welke manieren jij jet team inspireert, optimaal laat functioneren en hoe je loyaliteit kweekt  
 • Ontdek je hoe jij kan leidinggeven vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.

Na de training: 

 • Heb je een duidelijke visie op leiderschap, die bij jou past en je leidraad geeft in het dagelijkse werkleven 
 • Heb je meer begrip van je eigen gevoelens en gedrag en begrijp je welke invloed dit heeft op jouw leiderschap 
 • Kun je medewerkers beter motiveren en enthousiasmeren
 • Ben je krachtiger en sterker op kritieke momenten en in lastige situaties

Programma 

Dag 1  

 • Watmaaktiemandtoteengoedeleider? 
 • Deinvloedenvan jeverleden 
 • Talentenenblindevlekken 

Dag 2  

 • Eenvisievormen 
 • Anderenleiden 
 • Zelfcompassieoefenen

Voor wie is deze training?

De training is geschikt voor iedereen die nog niet heel lang in een leidinggevende functie zit of binnenkort gaat starten als leidinggevende. Het is voor mensen die de ambitie hebben om authentiek, effectief en empathisch te leiden en weten dat het daarvoor nodig is goed naar zichzelf te kijken.

De docent van deze training in leiderschap

Marien Baerveldt

Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie-

Bekijk

Praktische informatie

Duur: 2 dag op locatie in het centrum van Amsterdam, inclusief koffie, thee en een heerlijk biologisch, vegetarische lunch
Aantal deelnemers: Maximaal 15
Prijs: € 826,45 ex. btw.
Voertaal: Nederlands
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Bereikbaarheid: Het beste bereikbaar via fiets of OV.
Parkeertip: Gebruik een van de P+R’s in Amsterdam. 
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de training kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze training, je krijgt van ons bij aanvang een reader.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
NRTO-keurmerk: Wij hebben een NRTO-keurmerk. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de brancheorganisatie voor trainen en opleiden en keurt private instellingen volgens acht kwaliteitseisen.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Stuur een e-mail naar [email protected] voor een factuur zonder btw.
STAP: Deze training komt binnenkort in aanmerking voor het STAP-budget. Vraag na hoe dit werkt via [email protected]

Deelnemers over Ontwikkel jouw leiderschap

“Leerzaam en krachtig leiderschapstraining.”

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Veel gestelde vragen