Leiderschap

Je houdt zielsveel van je werk. Elke ochtend spring je uit bed om aan de slag te gaan. Klanten eisen je op, collega’s willen jou in hun teams en leidinggevenden luisteren aandachtig naar je. En dan, schijnbaar uit het niets, maak je promotie. Help! Niet langer kun je je onbekommerd storten op de inhoud. Collega’s komen naar je toe met hun problemen. Het management ziet in jou de toekomst van het bedrijf. En jij? Jij moet opeens leiding geven. Prettige wedstrijd!

Hoe word je een goede leider? En wat is dat überhaupt? Dat is de vraag die in deze workshop centraal staat. Daarbij onderzoek je of de algemeen geldende voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou of dat het beter is een eigen visie te ontwikkelen. We verkennen onze ideaalbeelden, zwaktes, kracht, twijfels en overtuigingen op het gebied van leiderschap.

Onder het motto zelfkennis = macht, vernieuw je tijdens deze workshop je denken over authentiek leiderschap. Het soort authenticiteit waarmee je je team inspireert, loyaliteit kweekt en je anderen optimaal laat presteren vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen.

De docenten

Josine Peters TSOLJosine Peters
Josine Peters begon haar carrière als communicatieadviseur en werkte later bij AkzoNobel, waar zij Global Head of Culture werd. Met de stap naar Algemeen Directeur van The School of Life volgde zij haar eigen drijfveren om mensen en organisaties te helpen betekenis te geven aan hun leven. Bij The School of Life geeft zij onder meer de workshops Leiderschap en Purpose en een course over Corporate Culture.

Wassila Hachchi fotoWassila Hachchi
 Wassila is docent bij The School of Life, coach en trainer in (self) dialogue. Ze schreef het boek ‘Listen, Think, Speak’ over de buitengewone reis die ze maakte in een poging een verschil te maken in de wereld. Voordat ze trainer werd, werkte ze als militair officier, tweedekamerlid en sociaal ondernemer.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: €195,- (excl. 21% btw, incl. lunch en drankje)
Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

Koop je tickets voor
Leiderschap

€195 (excl. 21% btw, incl lunch)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • Wed 4 Sep 2019 09:30 - 13:00
    Frederiksplein

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.