Voldoening in je werk (online)

Op welke momenten voel je diepe voldoening in je werk? En hoe kan je dit vaker ervaren?

In deze online workshop onderzoek je wat voor jou van belang is in je werk en hoe je hier meer ruimte aan geeft. Zodat werk soms wat minder als werk voelt, en meer als iets waarin je je talenten inzet om iets bij te dragen aan de wereld. 

In deze workshop:

  • Onderzoek je wat je waarden zijn en hoe je daar prioriteit aan geeft
  • Verken je vijf verschillende levensdomeinen waarin je betekenis kunt vinden
  • Denk je na over je persoonlijke talenten en passies en over hoe deze tot hun recht kunnen komen in je werk
  • Maak je een actieplan maken om met meer gedrevenheid te gaan werken

De docent

ChristianneChristianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze focuste op gedrag en leiderschap. Teams en individuen aanzetten tot reflectie en vervolgens in beweging krijgen, is haar specialisatie.

Praktische informatie

Locatie: Online via Zoom
Voertaal: Nederlands
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Niveau: Er is geen ingangseis. 
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
BTW-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van BTW, hoeven we geen BTW in rekening te brengen. Vul dit formulier in voor een factuur zonder BTW.

Online workshops

Onze online workshops bieden we via Zoom aan. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online mogelijk maken. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen aan deze workshop.

OVER THE SCHOOL OF LIFE VOOR PROFESSIONALS

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan. 

Koop je tickets voor
Voldoening in je werk (online)

Vanaf € 160,- (excl. BTW)

wat:
Professional
wanneer en waar:
  • di 2 nov 2021 09:30 - 12:00
    Online (Zoom)