Meesterschap

Gek genoeg zijn het vaak niet de meest getalenteerde mensen die tot grote hoogte komen. Talent is bijzonder handig als je een vaardigheid snel onder de knie wilt krijgen, maar meesterschap is het product van hard, lang en toegewijd werken. Of het nu gaat om het leren van een sport, wetenschap, kunst of ambacht, de route naar beheersing, verbinding en uiteindelijk ultieme creatie verloopt volgens een vast proces. Deze workshop neemt deze grootste geesten in de geschiedenis als voorbeeld om erachter te komen hoe jij een hoger niveau kan bereiken.

In deze workshop:

- Leer je over de fases die doorlopen moeten worden om meesterschap te bereiken

- Leer je beperkingen los te laten 

- Leer je hoe jouw levenspad zich verhoudt tot dat van de beroemde meesters

- Leer je in kaart brengen waar jouw uitdagingen liggen voor verdere ontwikkeling

De docent

Laurens Knoop TSOLLaurens Knoop
Laurens Knoop is oprichter en creatief directeur van The School of Life Amsterdam. Na een succesvolle carrière in marktonderzoek en consultancy ontdekte hij The School of Life in London. Hij wist onmiddellijk dat dit ook naar Nederland moest komen. In enkele jaren tijd zette hij The School of Life Amsterdam en Brainwash op, het grootste filosofiefestival van Nederland. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de thema’s 'ondernemerschap' en 'meesterschap' en vertelt hier met vurig enthousiasme over. Hij heeft een achtergrond in de sociologie en economie en ronde cum laude een postdoctorale master in managementconsultancy af. 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Voor wie: Deze workshops is geschikt voor werknemers en zzp'ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.
Niveau: Er is geen ingangseis. 

Locatie: Online Zoom sessie
Tijd: 10:00 tot 12:30
Prijs:  € 147,50 (workshops tot 01.06 | excl. btw) Normaal € 195,-  (excl. btw, incl. lunch)

Voor meer informatie: zakelijk@theschooloflife.com

Tickets

Ben je student? Schrijf je in met de promotiecode STUDENTENKORTING en je ontvangt 15% korting! Bij aanvang van het programma vragen we je je studentenpas te tonen. 

Wil je graag meedoen met dit programma, maar is de prijs een drempel voor je? Stuur ons dan een mailtje (amsterdam@theschooloflife.com) en we kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Online workshop

We bieden deze online workshop via Zoom aan. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online faciliteren. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen aan deze workshop.

Om mee te doen hoef je geen account aan te maken bij Zoom, wel werkt Zoom het beste als je het programma download. Wanneer je een ticket besteld, ontvang je van ons per email een link om deel te nemen.

Hoe het werkt:

  • Wanneer je een ticket bestelt, ontvang je van ons een e-ticket als bevestiging.
  • Een uur voorafgaand aan de class ontvang je de link die je kan gebruiken om deel te nemen aan de workshop via Zoom.
  • Klik op de link, om naar het online programma te gaan.
  • Je hoeft geen account te hebben bij Zoom.
  • Zoom werkt het beste als je van te voren het programma downloadt via deze link.
  • Heb je een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan je spambox. Heb je daar ook niks ontvangen? Mail dan naar amsterdam@theschooloflife.com

OVER THE SCHOOL OF LIFE VOOR PROFESSIONALS

The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma's ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan. 

Wachtlijst

Deze programma staat nog niet in onze agenda. Als je graag wilt meedoen, kan je je inschrijven voor de wachtlijst. We zullen je dan als eerste op de hoogte stellen wanneer we dit programma weer aanbieden.

Koop je tickets voor
Meesterschap

€ 195,- (excl. BTW)

wat:
Professional

Bedrijfsaanmelding?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@theschooloflife.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en factuuradres.