Motiveren, prioriteren en delegeren

 • Leiderschap
Ontdek diverse leiderschapsstijlen, leer effectieve manieren om je team te sturen en taken met vertrouwen aan anderen over te laten. Na deze training ben je in staat om je team te motiveren, prioriteiten te stellen en succesvol te delegeren, waardoor je een inspirerende en effectieve leider wordt.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€ 995,- ex. btw

Wat voor leider ben jij?

Leidinggeven is een vaardigheid die, ondanks de vele benaderingen ervan, vaak uitdagender blijkt dan verwacht. Hoewel je van plan was om vol vertrouwen te zijn en taken aan je team over te laten, blijkt het in de praktijk soms lastig om echt los te laten. Het vinden van de balans tussen vertrouwen tonen en controle behouden kan een voortdurende uitdaging zijn. 

Word een succesvol leider

Om alles en iedereen in goede banen te leiden, ben jij als leidinggevende nodig. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. De aansturing die bij de een werkt, werkt bij de ander niet. Tijdens deze training verdiep je je in de verschillende stijlen van leidinggeven. Je brengt jouw manier van leidinggeven in kaart en leert de vaardigheden om je team te inspireren en motiveren. Zo vergroot je de betrokkenheid, de productiviteit en het werkplezier van je team.

Ontwikkel je vaardigheden als leider

Tijdens twee praktische dagen dompel je jezelf onder in de essentiële vaardigheden van effectief leiderschap. Je ontdekt hoe het vermijden van fouten de kunst van loslaten belemmert, hoe je taken delegeert en hoe je als leider reflecteert. Dit doe je samen met een groep van tien tot vijftien leiders uit verschillende sectoren. Samen verdiep je je in de theorie en ga je aan de slag met praktijkopdrachten, rollenspellen en gedragsexperimenten.

 

Tijdens deze training:

 • Krijg je inzicht in jouw rol als leidinggevende en begrijp je waarom je dingen doet op een bepaalde manier
 • Verken je jouw leiderschapsstijl en onderliggende drijfveren
 • Leer je beter overzicht houden en verbanden te leggen in de dagelijkse stroom van handelingen
 • Krijg je inzicht in jouw prioriteiten, leer je hoe kan vertrouwen op je team en hoe de controle loslaat
 • Verbeter je jouw communicatieve vaardigheden en leer je beter luisteren en je eigen gedachten onder woorden te brengen
 • Leer je hoe je teamleden kan inspireren, motiveren en meekrijgt met jouw visie

Meer dan 750 leiders volgden een training bij The School of Life

“Onder begeleiding van inspirerende docenten leer je kijken naar jouw kracht als leider en de uitdagingen die daarbij horen.”

De incompany-opties voor deze training bespreken?

 

Past deze training bij jou?

Deze training is geschikt voor leiders met minimaal twee jaar ervaring. De kans is namelijk groot dat leidinggeven een stuk complexer is dan je dacht. Wil je leren hoe je op een effectieve en authentieke manier anderen kunt aansturen? En heb je de ambitie om je team naar een hoger niveau te tillen? Dan past deze training bij jou.

Ben je net begonnen in een leidinggevende positie of start je binnenkort? Bekijk dan onze training Ontwikkel jouw leiderschap. Ben je op zoek naar een intensief zelfontwikkelingsprogramma voor ervaren leiders? Bekijk dan Authentiek leiderschap.

 

Meer weten?

Praktische informatie

 • Prijs: € 995,- exclusief btw
  Betaalt je werkgever? Neem dan contact op met [email protected] voor een factuur.
  Voertaal: Nederlands.
 • Duur: 2 dagen van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief een heerlijke verzorgde lunch.
 • Locatie: The School of Life, Frederiksplein 54 in Amsterdam.
 • Tip: Reis het met OV, pak de fiets of parkeer bij een van de P+R’s in Amsterdam.
 • Aantal deelnemers: Maximaal 15
 • Niveau: Er is geen ingangseis.
 • CRKBO: The School of Life staat in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs

De docent van deze training in leiderschap

Deze training wordt gegeven door Marien Baerveldt. Als psycholoog is hij gespecialiseerd in onder andere leiderschap, organisatieontwikkeling en Theory U. Samen met de groep duikt hij in de vragen en uitdagingen van leiders. Zo ontstaan er betekenisvolle gesprekken en waardevolle handvaten.

Marien Baerveldt

Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie-

Bekijk

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Veel gestelde vragen