Ontspannen leidinggeven

 • Leiderschap
Verdiep je in de verschillende stijlen van leidinggeven, verbeter je vaardigheden als leider en leer beter delegeren. Na deze training haal je het beste uit jezelf en bouw je aan een succesvol team.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€ 995,- ex. btw

Wat voor leider ben jij?

Leidinggeven is een vaardigheid. Het kan op verschillende manieren. En jouw manier van leidinggeven bepaalt hoe je team functioneert. Ben je sturend, coachend, steunend of delegerend? En hoeveel vertrouwen heb je in je medewerkers? Veel leidinggevenden lopen tegen dezelfde uitdagingen aan als het gaat om het aansturen van een team. Leiderschap versterkt namelijk je sterke én zwakke punten.

Word een succesvol leider

Om alles en iedereen in goede banen te leiden, ben jij als leidinggevende nodig. Maar zoveel mensen, zoveel wensen. De aansturing die bij de een werkt, werkt bij de ander niet. Tijdens deze training verdiep je je in de verschillende stijlen van leidinggeven. Je brengt jouw manier van leidinggeven in kaart en leert de vaardigheden om je team te inspireren en motiveren. Zo vergroot je de betrokkenheid, de productiviteit en het werkplezier van je team.

Ontwikkel je vaardigheden als leider

In twee intensieve dagen duik je in de vaardigheden van een succesvol leider. Je leert hoe het voorkomen van fouten de kunst van loslaten in de weg staat, hoe je werk uit handen geeft en hoe je als leider reflecteert. Dit doe je samen met een groep van tien tot vijftien leiders uit verschillende sectoren. Samen verdiep je je in de theorie en ga je aan de slag met praktijkopdrachten, rollenspellen en gedragsexperimenten.

 

Tijdens deze training:

 • Krijg je inzicht in jouw rol als leidinggevende en begrijp je waarom je dingen doet op een bepaalde manier
 • Verken je jouw leiderschapsstijl en onderliggende drijfveren
 • Leer je beter overzicht houden en verbanden te leggen in de dagelijkse stroom van handelingen
 • Krijg je inzicht in jouw prioriteiten, leer je hoe kan vertrouwen op je team en hoe de controle loslaat
 • Verbeter je jouw communicatieve vaardigheden en leer je beter luisteren en je eigen gedachten onder woorden te brengen
 • Leer je hoe je teamleden kan inspireren, motiveren en meekrijgt met jouw visie

Meer dan 750 leiders volgden een training bij The School of Life

“Onder begeleiding van inspirerende docenten leer je kijken naar jouw kracht als leider en de uitdagingen die daarbij horen.”

Past deze training bij jou?

Ontspannen leidinggeven is voor leiders met een aantal jaar ervaring. Wil je leren hoe je effectiever en authentieker anderen kan aansturen? Heb je de ambitie om je team naar een hoger niveau te tillen? En durf je eerlijk naar jezelf te kijken? Dan past deze training bij jou.
 

Meer weten?

Praktische informatie

 • Prijs: € 995,- exclusief btw
  Betaalt je werkgever? Neem dan contact op met [email protected] voor een factuur.
  Voertaal: Nederlands.
 • Duur: 2 dagen van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief een heerlijke verzorgde lunch.
 • Locatie: The School of Life, Frederiksplein 54 in Amsterdam.
 • Tip: Reis het met OV, pak de fiets of parkeer bij een van de P+R’s in Amsterdam.
 • Aantal deelnemers: Maximaal 15
 • Niveau: Er is geen ingangseis.
 • CRKBO: The School of Life staat in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs

De docent van deze training in leiderschap

Ontspannen leidinggeven wordt gegeven door Marien Baerveldt.

Marien Baerveldt

Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie-

Bekijk

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Veel gestelde vragen