Online en offline opleidingen voor het echte leven

In onze opleidingen ontdek je hoe leuk het is om weer te leren. Een tijd lang word je ondergedompeld in de grootste ideeën of belangrijkste kunstwerken uit de geschiedenis, onder leiding van de allerbeste docenten.

 

Elke week volg je samen met andere gemotiveerde deelnemers een college en ontdek je wat de lesstof voor jouw leven kan betekenen. Geen tentamens of verplichtingen, wel veel kennis, plezier en bruikbare inzichten! 

Terug naar school. Maar dan voor de lessen die er echt toe doen.

Collegereeks, Online

Online opleiding: Leer jezelf kennen

In deze online opleiding brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma. Een programma waarin je wordt uitgedaagd om elk gebied van je leven en jezelf grondig te onderzoeken en zo nodig te verbeteren.

Datum2024-09-09
LocatieOnline
Prijs€ 110,-

Collegejaar

Online Collegejaar: Grote denkers

Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, sociologie en psychologie en uit de kunst en literatuur. Gewoon bij jou thuis.

Datum2023-12-16
LocatieOnline
Prijs€995

Collegejaar

Collegejaar: Grote denkers

Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, sociologie en psychologie en uit de kunst en literatuur.

Datum2024-09-19
LocatieIn Amsterdam
Prijs€1950

Collegejaar

Collegejaar: Grote kunstwerken

In deze unieke jaaropleiding verdiep je je een jaar lang in de belangrijkste kunstwerken ooit. Niet alleen leer je over de geschiedenis van verschillende kunstvormen, ook ontdek je hoe kunst jouw leven verrijkt!

Datum
LocatieFrederiksplein 54, Amsterdam
Prijs€1795 – 1950

Veelgestelde vragen

Weten wat eraan komt?