Leer jezelf beter kennen

Waarom zelfkennis belangrijk is? Het helpt je betere keuzes te maken. Het zorgt ervoor dat je geen dromen najaagt die eigenlijk niet van jou zijn of dat je onbewust in schadelijke patronen vervalt.

 

Grote inzichten over wie je bent, krijg je pas als je de tijd neemt stil te staan. Wij helpen je hierbij, zodat je keuzes maakt die leiden tot meer voldoening, betere relaties en minder gedoe.

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

socrates

Dit najaar weer

Leer jezelf kennen

Ga twaalf weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen! In deze online opleiding brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma.

Online opleiding: Leer jezelf kennen

Uitgelicht

Video: Hoe leer je jezelf kennen?

Het is een van de moeilijkste dingen in het universum: het begrijpen van wat er in je eigen hoofd gebeurt. Je kan tientallen jaren op aarde rondlopen, voordat je zelfs maar de meest elementaire dingen hebt begrepen over wie je bent. Toch kan de reis naar zelfkennis een beetje worden vereenvoudigd met wat goed advies…

Bekijk de video

Uitgelicht

Artikel: Grote mensen doen ook maar wat

Bij vele uitdagingen in ons leven worden we verlamd door de gedachte dat mensen zoals wij niet goed genoeg zijn. Maar uiteindelijk blijkt dat iedereen maar wat aan het aanrommelen is.

Lees in dit artikel over de bron van onze onzekerheid.

Lees meer