Online opleiding: Leer jezelf kennen

  • Collegereeks
  • Online
  • Welzijn
Ga zes weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen! In deze online training brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma.

Online Evenement

Prijs

€ 110,-

Krijg les in wat er echt toe doet

Heb je het gevoel dat je maar aan het doordenderen bent en niet genoeg stilstaat bij wat voor jou nu echt belangrijk is? Weet je dat er in je leven nog belangrijke vragen zijn die je voor jezelf moet beantwoorden, maar lukt het maar niet om er echt mee aan de slag te gaan? Dan hebben wij nu de ‘Online training: Leer jezelf kennen’ voor je!

In deze online training brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma. Je wordt uitgedaagd om elk gebied van je leven en jezelf grondig te onderzoeken. En zo nodig te verbeteren.

Wat is liefde? Wat voor werk past nu echt bij jou? Welke patronen zitten je in de weg? En wat doet er voor jou nu echt toe? Al deze vragen worden behandeld in drie vakken die gaan over relaties, werk, emotionele intelligentie en over jou!

De opzet

Elke week krijg je een webinar van een van onze beste docenten over een belangrijk levensthema, zoals relaties, werk of emotionele intelligentie. We putten uit de filosofie, psychologie, kunsten en uit de praktijk om je kennis te laten maken met verschillende perspectieven op het thema. Zo ga je meer vrijheid ervaren in het denken over je leven en de keuzes die je hebt. Je kan de webinars live bijwonen en dan actief meedoen in de chat en vragen in de Q&A stellen, of je kan ze terugkijken op een moment dat jou goed uitkomt (tot twee weken na het laatste college).

Naast de webinars ontvang je een digitaal werkboek waar je zelf mee aan de slag gaat. De vragen en opdrachten hierin helpen je jezelf beter te leren kennen, je aannames te onderzoeken en bewustere keuzes te maken. Ook vind je hier bronnen waarmee je je verder in het thema kan verdiepen. Je hebt de volledige vrijheid om te kiezen aan welke onderwerpen je meer tijd wil besteden en welke minder van je aandacht nodig hebben. Er zijn geen examens, de enige toets is je eigen leven en je beoordeelt je eigen voortgang.

Praktische informatie

Tijdsduur: 6 maandagavonden, 1,5 uur per avond, 20:00-21:30
Lesdata: 9 september, 16 september, 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober en 28 oktober
Voorkennis: Niet vereist
Huiswerk: Optioneel een halfuur per week
Voertaal: Nederlands
Locatie: Online via Zoom

De vakken

Krijg les in de vakken die uiteindelijk de kwaliteit van je leven bepalen!

Verdiep je relaties

In deze cursus ontdek je wie jij bent in je verschillende relaties en wat je kunt doen om

Leer wat je wil in je werk

Of je nu twijfelt over het werk dat je nu doet, denkt dat je wilt blijven maar er

Ontwikkel je emotionele intelligentie

Emotionele intelligentie helpt je weten waar je blij en gelukkig, of juist boos van wordt. Door je daarin

Hoe werkt het?

Elke week krijg je via Zoom een college van 1,5 uur en krijg je een kleine huiswerkopdracht mee. De colleges zijn interactief: er is ruimte om vragen te stellen aan de docenten en af en toe krijg je een vraag terug! Je kan de colleges ook terugkijken. Je hoeft geen camera aan te hebben staan om mee te kunnen doen.

De docenten

Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te

Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit

Barbara van der Steen

Barbara van der Steen is sociaal psycholoog, schrijver en coach. Aan de hand van filosofie, literatuur en kunst

Veelgestelde vragen