Vergroot je zelfvertrouwen

Onzekerheid. Dat energievretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen.

We denken vaak dat mensen met zelfvertrouwen nu eenmaal zo geboren zijn. Zaten we allemaal zo lekker in ons vel als Beyoncé, dan zou het leven een stuk makkelijker zijn.

In deze class kom je erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kunt leren en verbeteren.

We kijken onder andere naar:

 • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint. 
 • Hoe je minder verlegen wordt over je ambities.
 • Hoe je, wanneer je als kind onzeker was, die rol kunt ontstijgen.
 • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de class gewapend met een breed scala aan ideeën die je zelfvertrouwen een boost geven.

De docenten

Foto ThijsThijs Launspach is psycholoog, trainer en schrijver van het boek Fokking Druk. Hij is gespecialiseerd in stress, burn-out en de problematiek van millennials. Thijs heeft een column in het Algemeen Dagblad en is wekelijks te horen in het radioprogramma Millennial Mindfuck van BNNVARA. Eerder werkte hij als docent aan de Universiteit van Amsterdam en was hij co-auteur van het Millennial Manifest. Thijs weet zijn uitgebreide psychologische kennis naadloos om te zetten in praktische handvatten.

 

Wassila Hachchi fotoWassila Hachchi
Wassila is docent bij The School of Life, coach en trainer in (self) dialogue. Ze schreef het boek ‘Listen, Think, Speak’ over de buitengewone reis die ze maakte in een poging een verschil te maken in de wereld. Voordat ze trainer werd, werkte ze als militair officier, tweedekamerlid en sociaal ondernemer.

Over onze classes:

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 30 deelnemers (of 25 online) en wordt gegeven in het Nederlands.

Alles gaat nu een beetje anders door Corona. Bekijk hier onze tijdelijke schoolregels.

Koop je tickets voor
Vergroot je zelfvertrouwen

€47,50

wat:
Class
wanneer en waar:
 • do 11 mrt 2021 19:00 - 21:30
  Geannuleerd
 • wo 24 mrt 2021 18:45 - 21:15
  Online (Zoom)
 • do 22 apr 2021 19:00 - 21:30
  Online (Zoom)
 • wo 12 mei 2021 18:45 - 21:15
  Frederiksplein 54
 • wo 16 jun 2021 18:45 - 21:15
  Frederiksplein 54