Besluitvaardigheid

  • Werk
Eigenlijk is het gek dat we nooit echt les krijgen in het nemen van beslissingen. Het wordt voortdurend van ons gevraagd én het is een vaardigheid die goed te leren is. Hoe zorgen we dat onze emoties ons niet de verkeerde kant op sturen? En hoe gebruiken we onze tijd voor wat echt belangrijk is?

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€195

Leer effectief besluiten nemen

 

In deze workshop:

  • Verken je welke belemmeringen effectieve besluitvorming in de weg zitten
  • Onderzoek je hoe jij tot beslissingen komt en wat je daarvan kunnen leren
  • Oefen je met methodes om problemen zo helder mogelijk te ‘framen’
  • Leer je hoe je kunt omgaan met onzekere uitkomsten
  • Betrek je de lessen op de beslissingen die jij moet maken

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Duur:: 3 uur
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Voor wie: Deze workshop is geschikt voor werknemers en zzp’ers die dieper over hun werk én zichzelf willen nadenken.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt als privépersoon of het boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Stuur een mail naar [email protected] een factuur zonder btw.

Aart Goedhart

Aart Goedhart

Aart Goedhart richt zijn blik en onderzoek op de essentie van organisaties: samenwerking. Volgens hem is het daarbij zaak om alles te bevragen - niets is vanzelfsprekend. In zijn onderzoek put hij uit veel verschillende bronnen, van film en kunst tot natuurwetenschap en filosofie. Met mededocent Barbara van der Steen schreef hij in 2016 het boek Proceskunde.

Download de brochure voor meer informatie

Professional trainingen

Wat zijn deze trainingen?

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Trainingen van een hele dag of twee dagen en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar alle trainingen

Veel gestelde vragen