Lunch talk: Ontketen je creativiteit

  • Online
  • Effectiviteit
Iedereen heeft de potentie om creatief te zijn! Maar vaak zit de angst om buiten de kaders te denken of te falen ons in de weg. Tijdens deze talk ontketen je je creativiteit met theatermaker en filosoof Marijn Moerman.

Prijs

€15

Creativiteit tijdens of na werk?

Tijdens deze live lunch talk onderzoeken we het fenomeen creativiteit. Hoe zetten we onze creativiteit aan? Waar vinden we inspiratie? En hoe zorgen we dat er binnen onze organisaties meer ruimte komt voor creativiteit? Deze talk laat zien hoe je, crisis of geen crisis, altijd creatief potentieel kunt ontketenen.

Een grote misvatting is dat veel mensen denken dat ze niet creatief zijn. Maar iedereen is in bepaalde zin een maker én dus een creatief wezen. De angst voor mislukking kan enorm in de weg staan tot creatieve ideeën. Terwijl het juist goed is om véél te bedenken. Niet alles wat je bedenkt is briljant, maar wanneer je al je ideeën uit durft te spreken kom je sneller tot een idee dat wél briljant is.

Je leert:

  • Waarom iedereen van nature creatief is
  • Wat er in de weg kan staan tot het genereren van creatieve ideeën
  • Hoe je je eigen creativiteit kunt aanwakkeren

Voor wie?

Wil jij je creativiteit ontketenen en inzetten in je werk? Deze talk is voor iedere professional die meer wilt leren over hoe creativiteit werkt én hoe je het kunt aanwakkeren en inzetten op je werk.  

Hoe doe je mee?

Omdat een werkdag vaak onvoorspelbaar is, kun je deelnemen op de manier die voor jou op dat moment goed voelt. Kijk de talk samen met collega’s op kantoor, luister naar de talk terwijl je een frisse neus haalt of leer mee vanaf je bank! 

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Datum: 31 oktober 2024
Dag: Donderdag
Tijd: 12:30 – 13:30
Bewijs van deelname: Op aanvraag beschikbaar

Wil je je verder verdiepen in creativiteit op de werkvloer? Bestel dan bij aankoop van je ticket het boek ‘How to think more effectively’ van The School of Life!

Over ‘How to think more effectively’
Je kent het wel, overdag op kantoor peins je de hele dag over een creatieve insteek van dat ene project, zonder succes… Wanneer je ’s avonds onder de douche staat en je gedachte de vrije loop laat dán opeens wordt de briljante oplossing je helder. Oftewel, we hebben het in ons om creatieve en briljante ideeën te verzinnen, maar we hebben weinig controle over hoe en wanneer we hier toegang toe krijgen. In het boek ‘How to think effectively’ leer je hoe je de controle krijgt over je gedachten en ideeën.

Het boek wordt verstuurd op de dag van de lunchtalk. Na verzending volg je het pakket via de track & trace van PostNL. We verzenden alleen binnen Nederland.
Minder informatie

Verder lezen Minder informatie

De docent

Deze lunch talk wordt gefaciliteerd door Marijn Moerman.

Marijn Moerman

Marijn Moerman is theatermaakster en filosoof. Ze geeft les aan de UVA en VU over onderwerpen als de

Bekijk

Doe je mee met je organisatie?

Deze talk maakt deel uit van een serie van vier lunch talks. Wil je éen van de talks of de hele serie aan meerdere mensen binnen je bedrijf aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Live Lunch talks

Bekijk alle Lunch talks

Hoe kunnen psychologie, filosofie en emotionele intelligentie je verbinden met jezelf en de mensen om je heen? Waarom is zelfbewustzijn belangrijk als leider? Wanneer ben jij je beste zelf? En hoe kan je creativiteit weer laten stromen? Laat je inspireren tijdens een werkdag met onze live lunchtalks!

Ik wil meer weten