Lunch talk: Een sterke verbinding

  • Inspiratie
  • Online
  • Samenwerken
Wat is het belang van humor en spel op het werk? Hoe creëer je een sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn? In deze talk geeft filosoof Lammert Kamphuis je nieuwe en inspirerende inzichten over de kracht van verbinding.

Online Evenement

Prijs

€15

Voel jij de verbinding?

We verlangen allemaal naar verbondenheid: het is een van onze psychologische basisbehoeften. Als we ons verbonden voelen, zijn we onderdeel van een groter geheel waarin we gezien en gerespecteerd worden. In zo’n verbonden teamcultuur ontstaat ruimte voor veerkracht, flexibiliteit én vernieuwing. Hoewel het jaarlijkse teamuitje en de gesprekken bij de koffieautomaat wel degelijk een mate van verbinding scheppen, is er voor een psychologisch veilig en verbonden werkklimaat meer nodig. Deze talk leert je hoe je er een gewoonte van maakt om de verbinding met anderen op te zoeken.

Je leert:

  • Hoe het integreren van spel in ons dagelijks werk kan helpen om verbinding te scheppen
  • Waarom het belangrijk is om in eerste instantie trouw te zijn aan jezelf, om te kunnen verbinden met anderen
  • Hoe eerlijkheid en kwetsbaarheid de basis vormen tot verbinding

Voor wie?

Wil je weten waarom sterke verbindingen in een organisatie essentieel en voordelig zijn? Of misschien begrijp je de relevantie maar al te goed, maar vind je het lastig om dit in de praktijk uit te voeren? Deze lunch talk is voor iedere professional die zich interesseert in psychologische veiligheid en verbinding op de werkvloer.

Hoe doe je mee?

Omdat een werkdag vaak onvoorspelbaar is, kun je deelnemen op de manier die voor jou op dat moment goed voelt. Kijk de talk samen met collega’s op kantoor, luister naar de talk terwijl je een frisse neus haalt of leer mee vanaf je bank!

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Datum:  21 maart 2024
Dag: Donderdag
Tijd: 12:30 – 13:30
Bewijs van deelname: Op aanvraag beschikbaar

Tickets

Ticket voor live talk: € 15,-

Wil je je verder verdiepen in verbinding op de werkvloer? Bestel dan bij aankoop van je ticket het boek ‘How to get on with your colleagues’ van The School of Life!

Over ‘How to get on with your colleagues’
Het boek ‘How to get on with your colleagues’ gaat over de grootste uitdaging in het werkende leven: omgaan met collega’s. Collega’s kunnen een enorme bron van plezier en energie zijn op de werkvloer, maar succesvol met elkaar samenwerken en verbinden is niet makkelijk. Het vraagt ons om effectief met elkaar te communiceren, onze emoties de baas te zijn en ons kwetsbaar en eerlijk op te stellen naar elkaar. In dit boek zijn de beste ideeën uit de psychologie en filosofie verzameld die je helpen positieve verbindingen aan te gaan met je collega’s.

Het boek wordt verstuurd op de dag van de lunchtalk. Na verzending volg je het pakket via de track & trace van PostNL. We verzenden alleen binnen Nederland.
Minder informatie

Verder lezen Minder informatie

De docent

Deze lunch talk wordt gegeven door Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te

Bekijk

Doe je mee met je organisatie?

Deze talk maakt deel uit van een serie van vier lunch talks. Wil je éen van de talks of de hele serie aan meerdere mensen binnen je bedrijf aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Live Lunch talks

Bekijk alle Lunch talks

Hoe kunnen psychologie, filosofie en emotionele intelligentie je verbinden met jezelf en de mensen om je heen? Waarom is zelfbewustzijn belangrijk als leider? Wanneer ben jij je beste zelf? En hoe kan je creativiteit weer laten stromen? Laat je inspireren tijdens een werkdag met onze live lunchtalks!

Ik wil meer weten