Op jezelf vertrouwen

  • Werk
  • Zelfkennis
Ondanks al je prestaties ben je nog niet overtuigd van je capaciteiten. In deze class ontdek je dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kan leren en verbeteren.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€59

Iets meer over de inhoud

Onzekerheid. Dat energievretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen.

In deze class kom je erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kunt leren en verbeteren.

 

We kijken onder andere naar:

  • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint.
  • Hoe je minder verlegen wordt over je ambities.
  • Hoe je, wanneer je als kind onzeker was, die rol kunt ontstijgen.
  • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de class gewapend met een breed scala aan ideeën die je zelfvertrouwen een boost geven! 

Praktische informatie

Tijdsduur: 2,5 uur
Voorbereiding: geen

Thijs Launspach

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en aan The School of Life geeft hij les over zelfvertrouwen en over psychologie. Hij schreef meerdere boeken: 'Je bent al genoeg', 'Werken met millennials', 'Werk kan ook uit' en de bestseller 'Fokking druk'. Thijs is een veelgevraagd expert op het gebied van stressmanagement, burn-out en mentale gezondheid.

Classes (2,5 uur)

Ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton

De classes van The School of Life gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. Deze ideeën worden ingezet voor jouw persoonlijke ontwikkeling en om je te helpen met de grote vragen in het leven. Een combinatie van les, reflectie en gesprek met maximaal 30 personen.

Naar alle classes