Waarom je het wel/niet moet uitmaken

  • Class
  • Relaties
Deze class gaat over de weinig romantische maar uitermate belangrijke vraag: wanneer is een relatie goed genoeg? Wanneer is het de moeite waard om te blijven, en wanneer is het beter om een ander pad te kiezen?

Frederiksplein 54, Amsterdam

Totaal

€55

Tickets Beschikbaar

Waarop baseer je je keuze?

In deze class neem je je eigen houding tegenover liefde onder de loep. Je denkt na over:

  • Hoeveel ruzie acceptabel is, en hoe je beter wordt in ruziemaken.
  • Wat een partner van ons zou moeten begrijpen en wat niet.
  • Hoe je je eigen idee van een ‘deal-breaker’ beoordeelt.
  • Welk niveau van seksuele voldoening je mag verwachten.

Deze class laat zien dat veel antwoorden die we zoeken rondom liefde al binnen in ons huizen: je hebt alleen het juiste gereedschap nodig om ze eruit te halen.

Mimi Ferrer

Mimi Ferrer

Mimi Ferrer heeft Communicatie gestudeerd en een Postgraduate Diploma in Advertising behaald in Engeland. De afgelopen 21 jaar is zij werkzaam als actrice. Daarnaast heeft zij zich zich verdiept in alles wat met psychologie en bewustwording te maken heeft. Uiteindelijk zijn alle keuzes die zij heeft gemaakt ontstaan uit de wens om het menselijk gedrag beter te begrijpen. Door haar verdieping in verschillende disciplines is zij in staat om snel tot de kern te komen.

Classes (2,5 uur)

Ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton

De classes van The School of Life gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. Deze ideeën worden ingezet voor jouw persoonlijke ontwikkeling en om je te helpen met de grote vragen in het leven. Een combinatie van les, reflectie en gesprek met maximaal 30 personen.

Naar alle classes