Online cursus: Leer wat je wil in je werk

  • Online
Of je nu twijfelt over het werk dat je nu doet, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of al op zoek bent naar iets nieuws; in deze online cursus leer je over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is.

Online Evenement

Prijs

€75

Neem je werkende leven onder de loep

Toen je kind was leek het nog alsof al die werkende mensen precies wisten waar ze mee bezig waren. Inmiddels weet je wel beter en ken je zelf misschien ook het gevoel dat je maar wat aan het doen bent. Werk is belangrijk voor je, maar hoe weet je of je het juiste aan het doen bent? Hoe kan het minder als een worsteling voelen en hoe kan je meer voldoening en plezier ervaren?

Tijdens deze online cursus met Lammert Kamphuis neem je je werkleven grondig onder de loep. Wat vind je belangrijk in je werk? Welke ideeën heb jij over ‘succes’ en waar komen deze vandaan? Wat wil je met je werk betekenen in de wereld? Waar ben je goed in? En waar word je blij van? Of je nu twijfelt over het werk dat je nu doet, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of al op zoek bent naar iets nieuws; je leert over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is.

Praktische informatie

Tijdsduur: 3 avonden, 1,5 uur per avond.
Data: 29 april, 6 mei en 13 mei, 2024
Voorkennis: Niet vereist
Huiswerk: Een halfuur per week (optioneel)
Voertaal: Nederlands
Locatie: Online via Zoom

Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands en was ooit huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 kwam zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit en werd al snel een bestseller. Nouveau noemde hem “een van de meest inspirerende sprekers van het moment".

Recent verscheen Op weg naar vrijheid; Stoïcijnse teksten voor tijden van crisis (Athenaeum). Een boek vol behulpzame en bijzondere fragmenten van stoïcijnse filosofen, samengesteld en ingeleid door Lammert. En meest recent, natuurlijk, het boek: Verslaafd aan ons gelijk.

Online collegereeks

Volg de hele opleiding: Leer jezelf kennen

Samen met drie andere programma’s vormt deze cursus onze opleiding: Leer jezelf kennen. In deze opleiding ga je twaalf weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen! Je leert over werk, relaties, kalmte en jezelf. Je kan de vier programma’s los volgen of korting ontvangen als je meedoet met de hele opleiding.

Bekijk Online opleiding: Leer jezelf kennen

Online college

Hoe werkt het?

Drie weken lang krijg je via Zoom een college van 1,5 uur en krijg je een kleine huiswerkopdracht mee. De colleges zijn interactief: er is ruimte om vragen te stellen aan de docent en af en toe krijg je een vraag terug! Je kan de colleges ook terugkijken. Je hoeft geen camera aan te hebben staan om mee te kunnen doen.

Veelgestelde vragen