Voldoening in je werk

  • Online
  • Werk
Op welke momenten voel jij diepe voldoening in je werk? En hoe kan je dit vaker ervaren? Onderzoek wat voor jou belangrijk is in je werk en hoe je hier meer ruimte aan geeft. Zodat werk soms wat minder als werk voelt, en meer als iets waarin je je talenten inzet om iets bij te dragen aan de wereld.

Online Evenement

Prijs

€160

Hoe vind je voldoening in je werk?

In deze workshop:

  • Onderzoek je wat je waarden zijn en hoe je daar prioriteit aan geeft
  • Verken je vijf verschillende levensdomeinen waarin je betekenis kunt vinden
  • Denk je na over je persoonlijke talenten en passies en over hoe deze tot hun recht kunnen komen in je werk
  • Maak je een actieplan om met meer gedrevenheid te gaan werken

Praktische informatie

Locatie: Online via Zoom
Voertaal: Nederlands
Duur:: 3 uur
Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. Wel krijg je ideeën en technieken mee die je na de workshop kan gaan uitproberen en toepassen in je werk.
Studiemateriaal: Je hoeft geen studiemateriaal aan te schaffen voor deze workshop.
Niveau: Er is geen ingangseis.
CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
Btw-vrijstelling: Als je dit programma boekt vanuit een organisatie die vrijgesteld is van btw, hoeven we geen btw in rekening te brengen. Neem contact op via [email protected] voor een factuur zonder btw.

Christianne Leenhouts

Christianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze focuste op gedrag en leiderschap. Teams en individuen aanzetten tot reflectie en vervolgens in beweging krijgen, is haar specialisatie.

 

Online workshops

Onze online workshops bieden we aan via Zoom. Zoom is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden tot interactie. Het is mogelijk om alle deelnemers via een video- en audioverbinding te zien en horen en tijdens opdrachten met een paar deelnemers te spreken in zogenaamde ‘break-out rooms’. Op deze manier kunnen we de waardevolle interactie die ter plaatse tijdens onze programma’s plaatsvindt ook online mogelijk maken. Er kunnen maximaal 20 personen meedoen aan deze workshop.

Download de brochure voor meer informatie

Professional trainingen

Wat zijn deze trainingen?

Die leidinggevende die zoveel rust en vertrouwen uitstraalt. Die collega op wie je altijd bouwt. Ze zijn emotioneel intelligent. Eigenschappen als veerkracht, aanpassingsvermogen, besluitvaardigheid en leiderschap kan je heel goed leren. Daarom ontwikkelden wij Professional Trainingen van een hele dag of twee dagen en Business Courses voor je persoonlijke ontwikkeling.

Naar alle trainingen

Veel gestelde vragen