Online cursus: Verdiep je relatie

  • Online
In deze cursus ontdek je wie jij bent in je liefdesrelatie en wat je kunt doen om je relatie te versterken. Hoe kun je beter communiceren? Hoe doorbreek je patronen die je in de weg zitten? En hoe ervaar je nog meer waardevolle verbinding?

Online Evenement

Prijs

€ 49,-

Wie ben jij in je relatie?

Het belangrijkste in het leven? Voor de meeste mensen zijn dat hun relaties met anderen. Geliefdes. Familie. Vrienden. Niet geheel toevallig zijn het ook deze relaties die ons de meeste twijfel, angst, boosheid en pijn bezorgen. In deze cursus ontdek je wie jij bent in je romantische relatie en wat je kunt doen om de band te versterken.
 
Onder leiding van liefdesfilosoof Reine Rek onderzoek je hoe jij je opstelt in je relatie, hoe anderen op je reageren en hoe je patronen die je in de weg zitten doorbreekt. Je komt erachter welke aannames jij hebt over wat een goede relatie is en waar deze vandaan komen. Daarnaast leer je specifieker te worden in het benoemen van waar je naar op zoek bent in een relatie en duiken we de filosofie in voor ideeën die relaties iets minder ingewikkeld en (nog) mooier kunnen maken. Vaak denken we dat het ons allemaal maar moet overkomen, dat ‘echte’ liefde vanzelf moet gaan. Maar hoe onromantisch het misschien ook klinkt: ook liefhebben moeten we leren.

Praktische informatie:

Tijdsduur: 2 avonden, 1,5 uur per avond.
Data: 7 oktober, 14 oktober 2024
Voorkennis: Niet vereist
Huiswerk: Een halfuur per week (optioneel)
Voertaal: Nederlands
Locatie: Online via Zoom

Reine Rek stelt een levensvraag

Reine Rek

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxen die mens-zijn in zich draagt.    

Online collegereeks

Volg de hele opleiding: Leer jezelf kennen

Samen met drie andere programma’s vormt deze cursus onze opleiding: Leer jezelf kennen. In deze opleiding ga je twaalf weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen! Je leert over werk, relaties, kalmte en jezelf. Je kan de vier programma’s los volgen of korting ontvangen als je meedoet met de hele opleiding.

Bekijk online opleiding: Leer jezelf kennen

Online college

Hoe werkt het?

Drie weken lang krijg je via Zoom een college van 1,5 uur en krijg je een kleine huiswerkopdracht mee. De colleges zijn interactief: er is ruimte om vragen te stellen aan de docent en af en toe krijg je een vraag terug! Je kan de colleges ook terugkijken. Je hoeft geen camera aan te hebben staan om mee te kunnen doen.

Veelgestelde vragen