Julia Samuel: Every Family Has a Story

  • Special event
Op maandag 30 mei is een van onze favoriete sprekers, psychotherapeute Julia Samuel, weer bij ons te gast in Amsterdam! In Boom Chicago helpt ze je jouw familieverhaal beter te begrijpen en geeft ze je inspiratie om de relaties die er voor jou het meest toe doen te verbeteren.

Boom Chicago, Amsterdam

Prijs

€35

Julia Samuel: Elke familie heeft een verhaal

*Click here for English

Iedereen begint in therapie op een gegeven moment over familie, zo realiseerde de bekende psychotherapeute Julia Samuel zich. Ze schreef een geweldig boek over familierelaties en wij zijn erg blij dat we haar op maandag 30 mei weer in Amsterdam mogen ontvangen! In Boom Chicago helpt ze je jouw familieverhaal beter te begrijpen en geeft ze je inspiratie om de relaties die er voor jou het meest toe doen te verbeteren.

Waarom zijn sommige families bestand tegen tegenslag, terwijl andere uit elkaar vallen? Waarom worden we zo vaak gek van onze familie (en zij van ons)? En hoe kunnen kleine veranderingen onze relaties sterk verbeteren?

Het nieuwste boek van Julia Samuel ‘Elke familie heeft een verhaal’ is geïnspireerd op de therapiesessies die ze had met een grote verscheidenheid aan families. Ze geeft inzicht in hoe diepgaand iedereen is beïnvloed door zijn familie en laat zien hoe familieleden samen problemen kunnen oplossen. Veel van waar we mee worstelen in het leven, hebben we in feite geërfd. En veel kan beter worden als we het samen onder ogen zien.

Tijdens dit evenement nodigt Samuel je uit om de verhalen die in je eigen familie spelen onder de loep te nemen. Dit helpt je de moed te vinden om betekenisvolle gesprekken te voeren en verandering in gang te zetten. Julia Samuel gebruikt haar ervaring als psychotherapeut en de laatste wetenschappelijke inzichten om je gereedschap aan te reiken voor het verbeteren van je familierelaties. Dus maak je klaar om een stap dichter bij de familie die je wenst te komen!

Kom naar het event met je familie of alleen

Nodig je broers, zussen, partner, ouders, kinderen en/of grootouders uit om met je mee te gaan naar het event, en wij garanderen je dat je aan het eind van de avond veel te bespreken hebt (de bar is open!). Als je je familieverhaal liever alleen onderzoekt, helpt dit programma je ook op weg.

Het programma is niet voor mensen met perfecte families (die bestaan niet). Maar het is nuttig waar je familie zich ook bevindt op het spectrum van disfunctioneren en functioneren. Als je familie belangrijk voor je is, dan weten we zeker dat het een goede besteding van je tijd is.

 

Praktische informatie

Voertaal: Engels
Locatie: Boom Chicago, Rozengracht 117, Amsterdam
Datum: Maandag 30 mei
Tijd: 20:00 – 21:30
Reguliere tickets : € 35,-
Early-bird-tickets: € 29,- (uitverkocht)

Meer over de spreker en moderator

Tijdens dit evenement nodigt Julia Samuel je uit om de verhalen die in je eigen familie spelen onder de loep te nemen. Na haar college zal Frits Philips, coach en docent van The School of Life, haar interviewen en het gesprek tussen Julia en de zaal leiden.

Julia Samuel

Julia Samuel is een vooraanstaande Britse psychotherapeut. Naast haar werk als therapeut is ze ook de oprichter van

Bekijk

Frits Philips

Frits Philips heeft een diepe belangstelling voor ondernemerschap, cultuur, creativiteit en menselijk gedrag. Na zijn studie Japanse taal

Bekijk

Veelgestelde vragen