Inspiratieavond: Authentiek leiderschap

  • Leiderschapsprogramma's
  • Werk
Ben je benieuwd of deze business course iets voor jou is? Doe dan mee aan onze inspiratieavond! In een gratis webinar vertellen we je meer over de inhoud en opzet van de Course en is er ruimte voor al je vragen. Ben jij erbij?

Online Evenement

Prijs

€0

Schrijf je nu in

Reinventing Leadership

Tijdens onze Business Course: Reinventing Leadership versterk je je communicatievaardigheden en onderzoek je de juiste balans tussen het bieden van veiligheid en het uitdagen van je teamleden. Ook leer je hoe je binnen je team ruimte maakt voor creativiteit en innovatie.

Tegelijkertijd werk je aan een krachtig en aantrekkelijk verhaal waarmee je jouw visie de wereld in brengt; een verhaal dat je gaat helpen anderen met je mee te nemen. Je leert hoe je focus houdt en je je niet laat afleiden door de waan van de dag, cynici, sceptici en andere zaken die je van je pad afbrengen. En hoe je tegelijkertijd wel open kunt blijven staan voor kritiek en ideeën van anderen.

Doe mee aan de inspiratieavond

Wil je weten of deze Business Course iets voor jou is? Schrijf je dan gratis in voor de inspiratieavond op 10 oktober! Van 20:30 tot 21:30 zal docent Christianne Leenhouts je meer vertellen over de opzet van de opleiding en de verschillende onderwerpen die aan bod komen. De avond zal online plaatsvinden via Zoom.

Praktische informatie

Datum: 10 oktober
Tijd: van 20:30 tot 21:30
Locatie: online via Zoom
Prijs: je kunt gratis deelnemen!

De docent van de avond

Is deze leiderschapstraining iets voor jou? Kom erachter door deze gratis webinar te volgen. Docent Christianne Leenhouts zal je meer vertellen over de opzet van deze Course en je krijgt de ruimte om al je vragen aan haar te stellen.

Christianne Leenhouts

Christianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze

Bekijk

Business course

Voor wie?

Deze course is bestemd voor leidinggevenden die hun ontwikkeling in een stroomversnelling willen brengen en meer impact willen maken. Het is aan te raden dat je minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende hebt, omdat je dan voldoende ‘materiaal’ hebt om mee te werken.

Neem contact op

“Een leider is op zijn best als mensen nauwelijks doorhebben dat zij er is. Als het werk gedaan, het doel bereikt is, dan zullen ze zeggen: we hebben het zelf gedaan.”

Lao-Tse

Contact

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd of dit programma iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek door een mailtje te sturen naar [email protected]. Tijdens dit gesprek kunnen we je adviseren welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Maak een belafspraak

Veelgestelde vragen