Inspiratielunch: Authentiek leiderschap

Tijdens dit gratis webinar krijg je een klein voorproefje van onze leiderschapsopleiding Authentiek leiderschap. Ook ontvang je informatie over de opzet van de opleiding en is er ruimte voor je vragen.

Online Evenement

Prijs

Gratis toegang

Wat is jouw leiderschapsstijl?

We hebben leiders nodig die verandering durven te brengen. Traditionele vormen van leidinggeven volstaan vaak niet meer. Hoe geef je dan jouw eigen manier van leidinggeven vorm?

Op 12 oktober start onze hooggewaardeerde business course voor leidinggevenden die nog meer vanuit hun eigen kracht willen leiden. Wil je een kleine boost inspiratie voor jouw leiderschap of wil je erachter komen of deze opleiding iets voor jou is? Schrijf je dan gratis in voor de inspiratielunch op 19 september! Van 12:00 uur tot 13:00 uur zet docent Christianne Leenhouts je alvast aan het denken over jouw leiderschapsstijl. De lunch is als online meeting te volgen via Zoom.

Over Authentiek leiderschap

In dit achtdaagse leiderschapsprogramma ontdek je wat authentiek leiderschap voor jou betekent, leer je hoe jij je dieper verbindt met je team en bespreek je jouw ervaringen met andere leiders. Aan het eind van dit leiderschapsprogramma geef je leiding op de manier die bij jou past.

Praktische informatie

Datum: 19 september
Tijd: Lunchtijd: van 12:00 tot 13:00
Locatie: online meeting via Zoom
Prijs: je kunt gratis deelnemen!

De docent van de middag

Dit gratis webinar wordt gegeven door Christianne Leenhouts, een van de docenten van Authentiek leiderschap.

Christianne Leenhouts

Christianne Leenhouts is psycholoog, coach en trainer. Ze werkte jarenlang als senior change manager bij PwC waar ze

Bekijk

Business course

Voor wie?

Deze course is bestemd voor leidinggevenden die hun ontwikkeling in een stroomversnelling willen brengen en meer impact willen maken. Het is aan te raden dat je minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende hebt, omdat je dan voldoende ‘materiaal’ hebt om mee te werken.

Neem contact op

“Een leider is op zijn best als mensen nauwelijks doorhebben dat hij er is. Als het werk gedaan, het doel bereikt is, dan zullen ze zeggen: we hebben het zelf gedaan.”

Lao-Tse

Contact

Wil je meer informatie?

Ben je benieuwd of dit programma iets voor jou is en wil je meer weten? Maak dan een bel-afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek door te mailen naar [email protected] of een gesprek in de agenda te plannen. Tijdens dit gesprek adviseren we je over welk programma het beste aansluit bij jouw behoeftes op basis van je situatie, vragen en gewenste ontwikkeling.

Plan een online afspraak in de agenda

Veelgestelde vragen