Een creatief en verbonden nieuw jaar

We starten het nieuwe jaar met interactieve online interviews met twee van onze favoriete sprekers! Elizabeth Gilbert help je naar een jaar vol creativiteit. Dirk De Wachter is terug na ziekte en helpt je verbinding te vinden in moeilijke tijden.

 

Schrijf je in voor beide events en ontvang korting.

Schrijf je in

De truc is om de kleine momenten van nieuwsgierigheid te volgen. Het vergt geen enorme inspanning. Je hoeft alleen je hoofd een paar centimeter te draaien.

Elizabeth Gilbert

Online, Special event

Elizabeth Gilbert: A Creative New Year

Op maandag 2 januari is Elizabeth Gilbert terug bij The School of Life voor een inspirerende start van het nieuwe jaar!  Met haar kenmerkende stijl, grappig en wijs, nodigt de auteur van Eat Pray Love en Big Magic je uit om jouw nieuwsgierigheid te volgen voor een creatief 2023! 

Datum2023-01-02
LocatieOnline
Prijs€27

Als het er echt op aankomt, zijn wij een mysterie. Als u me echt zou kennen, dan ben ik onkenbaar. Dat is een frustratie, maar ook een grote opluchting. Het verschijnsel mens is een mysterie, en, zo u wil: van een goddelijke orde en schoonheid.

Dirk de Wachter

Online, Special event

Dirk De Wachter: Een nieuw jaar in verbinding

Na jarenlang anderen bijgestaan te hebben als psychiater en met boeken als Borderline Times en De kunst van het ongelukkig zijn, kreeg Dirk De Wachter vorig jaar zelf te maken met een levensbedreigende ziekte. Op 5 januari spreekt Thijs Launspach hem over wat hij tussen de behandelingen door geleerd heeft over troost, hoop, kwetsbaarheid en vooral over verbinding met de ander.

Datum2023-01-05
LocatieOnline
Prijs€27

Schrijf je in voor onze nieuwjaars-events. Als je naar beide events komt ontvang je een korting!