Esther Perel over Liefde (uitverkocht)

 *This event is in Dutch, the Business Event: Esther Perel on Relational Intelligence at Work will be in English.

Op 6 april 2021 spreekt Esther Perel, de beroemdste relatietherapeut ter wereld, in Het Concertgebouw in Amsterdam over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?

Waar zijn we naar op zoek in onze relaties? Wat zijn onze behoeftes en verwachtingen op het gebied van seks? En hoe vinden we de balans tussen veiligheid en spanning?

De kwaliteit van ons leven hangt af van de kwaliteit van onze relaties, en in het bijzonder onze liefdesrelaties. Maar het hebben van een stabiele relatie is niet per se makkelijk. Er is de eeuwige innerlijke strijd die vele mensen voeren tussen de behoefte aan verbinding en geborgenheid enerzijds, en vrijheid en spanning anderzijds. Daar komt nog bij dat tijden zijn veranderd: onze verwachtingen van relaties zijn hoger dan ooit en de druk die dat oplevert wordt ook nog eens versterkt door (social) media.

Op basis van de schat aan informatie die ze haalde uit haar duizenden sessies relatietherapie, geeft Esther Perel ons advies voor het vergroten van onze erotische intelligentie en het aanpakken van de onvermijdelijke opgaves in liefdesrelaties. Op deze interactieve avond neemt ze ons mee langs haar vele bijzondere inzichten over hoe we onze relaties hechter én spannender maken. Wie wil dat nou niet?

Over Esther Perel

Esther Perel is wereldwijd een van de grootste experts in moderne liefdesrelaties. Miljoenen fans lazen haar boeken in 25 talen, tientallen miljoenen genoten van haar online talks en haar podcasts behoren tot de populairste ter wereld.

Perel brak door met haar eerste New York Times bestselling boek Mating in Captivity: Unlocking Erotic Intelligence. Later startte ze een podcast vanuit een volstrekt origineel idee: live relatietherapiesessies opnemen en combineren van commentaar door haarzelf. Deze briljante vondst legden miljoenen stellen en singles eerder op bed om nog even naar de podcast Where Should we Begin? te luisteren. Haar tweede boek was opnieuw spot on. Dit keer verdiepte ze het taboe van ontrouw in relaties en deelde ze een pleidooi voor een genuanceerde kijk hierop. The State of Affairs: Rethinking Infidelity werd opnieuw een NYT-bestseller. Recent lanceerde ze een nieuwe podcast, How's Work, waarin ze haar inzichten toepast op een voor haar nieuw terrein: relationele intelligentie in organisaties.

Perel heeft een bijzonder levensverhaal en dat wordt weerspiegeld in haar werk als therapeut met koppels. Haar multinationale afkomst – ze spreekt negen talen vloeiend - heeft haar gevormd in haar psychotherapeutische benadering van liefde en erotiek. Haar eclectische methodiek is gebaseerd op het werk van Scheinkman, Pinsof, Lebow, Fraenkel en Wachtel en is een combinatie van actiegerichte en inzichtgeoriënteerde technieken. Ze baseert zich verder op onder meer systeemtheorie, feminisme, psychoanalyse en hechtingstheorie.

Ook met Esther Perel

Naast dit special event over liefde spreekt Esther Perel in de middag van 7 april 2021 over relationele intelligentie binnen organisaties in Het Concertgebouw in Amsterdam. De voertaal van het evenement over liefde is Nederlands en de voertaal van het business evenement is Engels. De events vinden los van elkaar plaats en dienen apart te worden geboekt.

Meer informatie over Esther Perel about Relational Intelligence at Work

Praktische informatie

Datum: 6 April 2021
Deuren open: 19:00
Tijd: 19:30-21:00
Taal: Nederlands
Locatie: Het Concertgebouw

Tickets

Early-bird (Rang 2 zaal): € 49,00 (uitverkocht)
Premium inclusief Meet & Greet rang 1: €149,00 (uitverkocht)
Rang 1 (Zaal + Front Balkon) : €99,00 (uitverkocht)
Rang 2 (Zaal + Zijbalkon) €69,00 (uitverkocht)
Rang 3 (Slechtzicht/Podium) : €49,00 (uitverkocht)

Tickets kunnen niet geretourneerd of geruild worden. 

De Meet & Greet zal plaatsvinden in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw, en start direct na afloop van het programma. Er zal een besloten receptie plaatsvinden waar Esther Perel aanwezig is voor een korte ontmoeting met de genodigden. 

Misschien vind je dit ook interessant

Koop je tickets voor
Esther Perel over Liefde (uitverkocht)

wat:
Special event