Speeddating 50+ editie: Meeting Strangers

Ontmoet nieuwe mensen en voer verrassende gesprekken op de speeddatemiddag van The School of Life. Op 22 oktober organiseren we een speciale 50+ editie. Mis 'm niet!

Frederiksplein, 54

Prijs

€15

Wat is er nodig voor bijzondere gesprekken?

Heb je weleens een gesprek gehad met een vreemde dat je voor altijd is bijgebleven? Een gesprek waarin je in korte tijd een diepe band voelde? Een gesprek dat je op een andere manier naar de wereld deed kijken? Een gesprek waarin je niet alleen het gevoel had een ander te leren kennen, maar waarin je ook jezelf beter leerde kennen?

Misschien denk je dat dit soort gesprekken noodzakelijk zeldzaam zijn, een kwestie van geluk. Ons uitgangspunt is dat deze gesprekken onder de juiste omstandigheden, helemaal niet zo moeilijk zijn te krijgen. Het enige wat ervoor nodig is, zijn mensen die we nog niet kennen, een relaxte sfeer en goede vragen. Dit biedt The School of Life je tijdens Meeting Strangers.

Tijdens deze middag voer je gesprekken van 10 minuten met een verscheidenheid aan mensen. Want iedereen kan meedoen: ongeacht leeftijd, relatiestatus of gender. De begeleider van The School of Life geeft je verrassende vragen mee die ervoor zorgen dat de gesprekken niet over koetjes en kalfjes gaan, maar dat je in korte tijd echt iets leert over de ander. En waarschijnlijk ook over jezelf.

Praktische informatie

Inloop: 14:45 uur
Tijd: 15:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Frederiksplein 54
Ticketprijs: € 15,- (inclusief welkomstdrankje)
Voertaal: Nederlands

Special event

Meeting Strangers

Ben je ietsjes jonger dan 50 jaar? Of kan je 22 oktober niet deelnemen? Geen probleem. Er zijn genoeg andere edities waar je aan kunt haken! We kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Bekijk alle data