Ontwikkel jouw leiderschap

 • Professionele training
 • Leiderschap
Onderzoek wat het inhoudt om een goede leider te zijn en ontdek welke leiderschapsstijl bij jou past. Na deze training haal je het beste uit jezelf en anderen.

Frederiksplein 54, Amsterdam

Prijs

€ 995,- ex. btw

De uitdaging van kersverse leiders

Heb jij als kersverse leidinggevende ook zo uitgekeken naar het leidinggeven aan een team? Het is een beloning voor je harde werk, maar het zorgt ook voor een grote verschuiving in je taken en verantwoordelijkheden. En als je het goed wilt doen, heb je andere vaardigheden nodig. Leiderschap versterkt namelijk je sterke én zwakke punten. Maar hoe word je de leider die je wilt zijn? 

Word een effectieve leider

Je hebt als leidinggevende de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Maar als je anderen gaat leiden, kom je ongetwijfeld jezelf tegen. Het is daarom essentieel om de wortels van je eigen gedrag te leren begrijpen. Hierdoor word je een effectievere leider die klaarstaat voor anderen, eerlijk communiceert en de juiste sturing geeft. In deze training ontwikkel je jouw visie op leiderschap die leidraad geeft aan je dagelijkse werkleven, leer je medewerkers motiveren en begrijp je beter welke invloed je eigen gevoelens en gedrag hebben op jouw leiderschap. 

Ontwikkel jouw leiderschap

In twee dagen onderzoek je wat het inhoudt om een goede leider te zijn en leer je hoe je je eigen leiderschapsstijl ontwikkelt. Je leert kijken naar je talenten en blinde vlekken, de invloed van jou als leider en je vormt een visie voor hoe jij anderen wilt leiden. 

Tijdens deze leiderschapstraining:   

 • Onderzoek je welke voorbeelden van goed leiderschap van toepassing zijn op jou  
 • Verken je jouw ideaalbeelden, zwaktes, krachten en twijfels op het gebied van leiderschap  
 • Behandelen we de belangrijkste leiderschapsuitdagingen: van de noodzaak om een overtuigende visie te creëren tot hoe je anderen in staat stelt hun beste werk te doen  
 • Verken je hoe jij op authentieke wijze leidinggeeft en op welke manieren jij je team inspireert 
 • Ontdek je hoe jij kan leidinggeven vanuit zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen. 

 

De incompany-opties voor deze training bespreken?

 

Meer dan 350 leiders volgden een training bij The School of Life

“Inspirerend en leerzaam! Eerlijk durven kijken naar je kracht en uitdagingen en deze onder begeleiding van een inspirerende trainer met enthousiaste medecursisten. Ik kan deze training iedereen van harte aanbevelen!”

Past deze training bij jou?

Ben jij een beginnende leidinggevende? Of heb je de ambitie om leiding te geven? Ontwikkel jouw leiderschap is voor professionals met de ambitie om authentiek, effectief en empathisch te leiden. En dat begint allemaal met kijken naar jezelf. 

 

Op een rij

 • Prijs: € 995,- exclusief btw. 
 • Voertaal: Nederlands. 
 • Duur: 2 dagen van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief een heerlijke verzorgde lunch. 
 • Locatie: The School of Life, Frederiksplein 54, Amsterdam. 
 • Tip: Reis het met OV, pak de fiets of parkeer bij een van de P+R’s in Amsterdam. 
 • Aantal deelnemers: Maximaal 20 
 • Studielast: Er is geen verplicht huiswerk. De technieken kan je na afloop toepassen en uitproberen in je werk. 
 • Studiemateriaal: Je krijgt van ons bij aanvang een reader. 
 • Niveau: Er is geen ingangseis. 
 • CRKBO: Wij staan in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB). Dit betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

u003ch5 style=u0022text-align: center;u0022u003eDeelnemers over Ontwikkel jouw leiderschapu003c/h5u003ernu003ch3u003eu003c/h3u003ernu003ch4 style=u0022text-align: center;u0022u003eu0022Leerzame en krachtig leiderschapstrainingu0022u003c/h4u003ernu003ch4u003eu003c/h4u003ernu003ch4 style=u0022text-align: center;u0022u003eu0022Inspirerend en leerzaam! Eerlijk durven kijken naar je kracht en uitdagingen en deze onder begeleiding van een inspirerende trainer met onbekende, enthousiaste medecursisten. Ik kan deze training iedereen van harte aanbevelen!u0022u003c/h4u003ernu003ch4u003eu003c/h4u003ernu003ch4 style=u0022text-align: center;u0022u003eu0022Dit gaat zoveel verder dan alleen leiderschapu0022u003c/h4u003e

De docent van deze training in leiderschap

Ontwikkel jouw leiderschap wordt gegeven door Marien Baerveldt.

Marien Baerveldt

Marien Baerveldt is als psycholoog gespecialiseerd in leiderschap, organisatieontwikkeling, duurzaamheid en Theory U. Hij geeft en ontwerpt strategie-

Bekijk

Neem contact met ons op

Vragen of betalen per factuur? Laat het ons weten.

Veel gestelde vragen