Moederdaglunch

Bloemen of bonbons? Nee. Geef je moeder dit jaar waar ze echt naar op zoek is: een gesprek waarmee ze nog dichter bij jou (en eventueel de rest van jullie familie) komt te staan! Met nog een heerlijke driegangenlunch als extra.

Frederiksplein, 54 in Amsterdam

Prijs

vanaf € 66,- p.p.

Voor mama

De kans is groot dat ze je beter kent dan wie dan ook. Toch is voor veel moeders met volwassen kinderen een van de lastigste dingen dat ze zoveel ook niet van je weet. Waarschijnlijk is er dan ook weinig dat je moeder meer voldoening geeft dan te zien wie je nu echt bent geworden, en om een open en dankbaar gesprek te voeren over wat jullie als familie hebben meegemaakt.

Hoe hecht je relatie ook is, deze gesprekken komen meestal niet vanzelf op gang. Moederdag is een perfecte aanleiding om hier de tijd voor te maken, en onze Family Game een zeer effectief hulpmiddel! Door de vragen die we je tijdens deze lunch geven, ontdek je nieuwe dingen van elkaar, en exploreer je bekende verhalen op een nieuwe manier.

Onze hooggewaardeerde chef Semma bereidt een volledig vegetarisch driegangenlunch voor jullie. Bij elke gang worden er nieuwe vragen geïntroduceerd en begeleid door de moderator. En tijdens de fantastische gerechten kan er onbeperkt koffie, thee en frisdrank genuttigd worden. Maar het grootste geschenk is dat je je moeder geeft waar ze echt naar op zoek is. Een onalledaags, betekenis en leuk gesprek met jou.

Praktische informatie & tickets

Reserveer snel je tafel in de Flagship Store voor 2, 3 of 4 personen en bezorg je moeder en de rest van de familie een onvergetelijke middag. Het spel ‘The Family Game’ zit bij het ticket inbegrepen.

Ticket 2 personen: € 132,- incl. btw en The Family Game t.w.v. € 32,50,-
Ticket 3 personen: € 182,- incl. btw en The Family Game t.w.v. € 32,50,-
Ticket 4 personen:€ 232,- incl. btw en The Family Game t.w.v. € 32,50,-

Let op: je kan je ticket tot één week van tevoren kosteloos annuleren.

Moederdaglunch

The Family Game

Het idee van familie raakt de zin van het leven. Maar in de praktijk komen families niet altijd samen, of praten over wat belangrijk is, of lachen zo vaak als zou moeten. The Family Game helpt hier een handje bij; dit spel is speciaal ontworpen om familiebijeenkomsten te laten voldoen aan onze hoogste verwachtingen.

Veelgestelde vragen