The School of Life voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: zakelijk@theschooloflife.com
T: 020 22 00 080

Bekijk de brochure met ons workshopaanbod voor organisaties. 

Brochure

Teamontwikkeling

Iedereen die ooit deel heeft uitgemaakt van een geweldig team weet dat het een soort magische ervaring is. Alle teamleden zijn betrokken, het is leuk en spannend en er is een gevoel dat je samen elke uitdaging aankan. We weten waarschijnlijk ook hoe het is om deel uit te maken van een minder goed functionerend team. Verdediging, een gebrek aan doelgerichtheid of gebrekkige communicatie kunnen de prestaties gemakkelijk saboteren en de motivatie verstikken.

Volgens The School of Life is het creëren -en het behouden- van een goed team geen hogere wiskunde. Het vereist echter wel een subtiele mix van vertrouwen en de ontwikkeling van zowel persoonlijke als interpersoonlijke vaardigheden.

Wat we bieden

Wij hebben een aantal beproefde programma’s die helpen bij het (her-)empoweren van teams of die nieuwe teams helpen een solide basis van vertrouwen te leggen en een gemeenschappelijk doel te vinden. We creëren ook programma’s om aan de specifieke behoeften van jouw team te voldoen, gebruikmakend van onze twintig workshops over emotionele vaardigheden. Teamcoaching kunnen we een integraal onderdeel van het programma maken.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of bij The School of Life Amsterdam
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Bekijk de brochure

Voorbeelden van programma's

Volg een reeks workshops voor het verbeteren van de samenwerking

voorbeeld trajecten Team ontwikkeling