The School of Life voor organisaties

Neem contact met ons op om de behoefte van jouw organisatie te bespreken:
E: zakelijk@theschooloflife.com
T: 020 22 00 080

Bekijk de brochure met ons workshopaanbod voor organisaties. 

Brochure

Organisatiecultuur

De cultuur van een organisatie is waarschijnlijk een van de meest ongrijpbare aspecten van de organisatie. En tegelijkertijd ook een van de meest bepalende. De cultuur in een organisatie beïnvloedt alles. Van de manier waarop mensen met elkaar omgaan tot productiviteit; van geluk tot winst.

The School of Life ondersteunt organisaties om meer grip te krijgen op de cultuur en deze te versterken of te veranderen. Wij helpen je om complexe en gevoelige vraagstukken te ontwarren en te komen tot een gezamenlijk doel en een routekaart om daar te komen.

Wat wij bieden

Alvorens een cultuurtraject te beginnen, zullen we beoordelen wat de grootste behoeften binnen de organisatie zijn. Kunnen mensen baat hebben bij een beetje meer ondersteuning of betere communicatie? Is het nodig om het gezamenlijke doel opnieuw te definiëren? Of kan het helpen om mensen met een beetje meer speelsheid te injecteren? Op basis van deze inzichten en in samenwerking met jou stellen we een programma samen voor de specifieke culturele behoeften van de organisatie.

De bouwstenen voor onze programma’s zijn 20 workshops over emotionele vaardigheden van elk een dagdeel. Door het aanbieden van een thematisch programma aan medewerkers geef je sturing aan de cultuur binnen de organisatie. Met een grotere impact als gevolg.

• Duur: 2,5 uur per workshop
• Taal: Nederlands of Engels
• Locatie: op locatie of bij The School of Life Amsterdam
• Aantal deelnemers: minimaal 8 / maximaal 25

Bekijk de brochure

Voorbeelden van programma's

Volg een reeks workshops ter verbetering van de organisatiecultuur

voorbeeld trajecten organisatie cultuur 03