Maatwerk voor organisaties

In samenwerking met jou en onze experts, creëren we programma’s die een antwoord bieden op de vraagstukken en uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft. We gebruiken inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschap om mensen zelf te laten ontdekken hoe ze creatiever worden, beter communiceren, een effectievere leider zijn of beter kunnen samenwerken.

Maatwerk


"Bij The School of Life geloven we dat emotionele volwassenheid de sleutel is tot meer betrokkenheid en betere prestaties van medewerkers."


 

Hoe we werken

Wanneer je contact met ons opneemt, zullen wij een afspraak met je maken om de leerbehoeftes van jouw team of organisatie te inventariseren. Vervolgens maken we een voorstel op maat. Hiervoor gebruiken we onze verschillende bouwstenen: onze talks, workshops, (team)-coaching, boeken, spellen, artikelen en video’s. 

Daarnaast kunnen we ook nieuwe content creëren die specifiek gericht is op de vraagstukken van jouw organisatie en de leerbehoefte van de deelnemers. Nadat het programma is gestart binnen je organisatie houden we constant de vinger aan de pols om samen tot het beste resultaat te komen.

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief voor updates en inzichten.

Case Studies

 


Neem contact met ons op

Wil jij advies over hoe jouw team of organisatie emotioneel intelligenter kan worden? Neem dan contact op met Maartje Molenaar (Business Programme Advisor) of vul het contactformulier in.