The School of Life is er voor wat je op school niet leerde

Je hebt van alles geleerd op school. De data van veldslagen, de hoofdsteden van landen, de stelling van Pythagoras. Maar veel van de onderwerpen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen, zijn nooit aan bod gekomen. Met wie moet je een relatie beginnen? Wat voor werk past bij je? En hoe vind je betekenis in je leven? Spijker daarom je levenskennis bij met een programma, artikel, video of boek van The School of Life. Op basis van ideeën uit de filosofie, psychologie en kunst, helpen we je op weg naar meer zelfkennis, kalmte, veerkracht en verbinding.

 

Lees onze artikelen

50 highlight theatertour2

Theatertour

Vanaf begin februari reist The School of Life door het hele land met de voorstelling: Dit heb je niet op school geleerd. Een middag of avond lang wordt het theater de plek waar je nadenkt over de belangrijke onderwerpen van het leven en je jezelf ietsje beter leert kennen. 

50 online3

Online opleiding

In de online opleiding Lessen voor het leven brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma. Een programma waarin je wordt uitgedaagd om elk gebied van je leven en jezelf grondig te onderzoeken. En zo nodig te verbeteren. 

50 highlight boek4

Boek

Ben je meer een lezer? Bestel dan ons nieuwe boek: Wat je op school niet hebt geleerd. Een verzameling van essentiële lessen die nodig zijn om écht te leven. Het boek is onder andere verkrijgbaar in onze flagship store op het Frederiksplein in Amsterdam. 

Verder bij The School of Life

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks inspirerende content en exclusieve kortingen.