Hoe word je beter in de liefde? 

De liefde. Een van de weinige dingen die mensen zowel extreem gelukkig als ziek van ellende maakt. Vaak denken we dat het ons allemaal maar moet overkomen, dat ‘echte’ liefde vanzelf moet gaan. Maar hoe onromantisch het misschien ook klinkt, ook liefhebben moeten we leren.

 

The School of Life helpt je te begrijpen waar je naar op zoek bent, hoe je beter communiceert met je partner en waar dat geluk zich voor jou nu echt bevindt.

De liefde is de toestand waarin de mens de dingen het meest ziet zoals ze niet zijn.” 

Friedrich Nietzsche

Video

Hoe je jezelf leert kennen in een relatie

Een partner weet vaak precies wat we nog over onszelf moeten leren. Maar deze kennis op een liefdevolle en tactvolle wijze overbrengen is niet eenvoudig. En ‘feedback’ van je partner echt horen, zonder dat trots, boosheid of angst in de weg zit, al helemaal niet. Bekijk deze video voor advies! 
 

Bekijk de video

Online cursus

Verdiep je relaties

In deze cursus ontdek je wie jij bent in je verschillende relaties en wat je kunt doen om de relaties die er voor jou toe doen te versterken. Hoe kun je beter communiceren? Hoe doorbreek je patronen die je in de weg zitten? En hoe ervaar je nog meer waardevolle verbinding?

Naar online cursus

In onze Flagship Store

Speel de Connect Game

Babbel je voortdurend met je partner, maar wil je het vaker hebben over de dingen die er echt toe doen? Het type gesprekken dat de lucht klaart, speelsheid terugbrengt, je dichter bij elkaar brengt en je eraan herinnert wat je relatie zo mooi maakt? Speel dan samen de Connect Game in onze Flagship Store in Amsterdam. Of geef een exemplaar van dit spel als valentijnscadeau!

Bekijk onze openingstijden

Uitgelicht

Artikel: Liefde is best ingewikkeld

“En zo leven ze nog lang en gelukkig.” In de praktijk gaat het toch vaak net wat anders. We zijn namelijk met een ander samen. En die is altijd anders dan wij. Hoe leren we deze ander net wat beter te begrijpen?

Lees meer