Hoe word je beter in de liefde? 

De liefde. Een van de weinige dingen die mensen zowel extreem gelukkig als ziek van ellende maakt. Vaak denken we dat het ons allemaal maar moet overkomen, dat ‘echte’ liefde vanzelf moet gaan. Maar hoe onromantisch het misschien ook klinkt, ook liefhebben moeten we leren.

 

The School of Life helpt je te begrijpen waar je naar op zoek bent, hoe je beter communiceert met je partner en waar dat geluk zich voor jou nu echt bevindt.

De liefde is de toestand waarin de mens de dingen het meest ziet zoals ze niet zijn.” 

Friedrich Nietzsche

 

Collegereeks, Online

Let’s Celebrate S*x

Seks geeft je de kans om jezelf te ontdekken en op een dieper niveau te verbinden met de ander. Op dit gebied ben je nooit uitgeleerd. Hoe ervaar je meer plezier in bed? Hoe verhoog je sensualiteit en intimiteit? Hoe ontluik je je geheime fantasieën? En hoe kom je vaker tot een hoogtepunt?

Datum19 Feb 19:30
Locatie
Prijs€89

Special event

Valentijn vol zelfliefde

Op de dag van de liefde wordt de belangrijkste relatie die we ooit zullen hebben zo vaak over het hoofd gezien. De relatie die je aan ‘moet’ gaan en die je nooit ‘uit’ kan maken. De relatie die alle andere relaties beïnvloedt. De relatie met jezelf. 

Datum14 Feb 20:00
LocatieDe Duif, Amsterdam
Prijs€24 – 29

Uitgelicht

Video: Liefde is…

We praten veel over liefde zonder precies te begrijpen wat het betekent. Een definitie voor liefde vastleggen blijft lastig, maar in deze video doen we een kleine poging.

Bekijk de video

Uitgelicht

Artikel: Liefde is best ingewikkeld

“En zo leven ze nog lang en gelukkig.” In de praktijk gaat het toch vaak net wat anders. We zijn namelijk met een ander samen. En die is altijd anders dan wij. Hoe leren we deze ander net wat beter te begrijpen?

Lees meer