Browse Events

24 mei
Professional workshop: Innoveren

In deze workshop kom je erachter hoe je je creativiteit vergroot en hoe je innoverende ideeën in de praktijk brengt.

1 juni
Professional intensive: Beïnvloeden en overtuigen

In deze intensive leer je om effectiever te overtuigen en invloed uit te oefenen; én dit te doen met respect voor de grenzen en wensen van anderen voor wie je het doet, met wie je werkt en op wie je ook in de toekomst nog een beroep wilt doen.

1 juni
Special event: Het verhaal van je leven

Verhalen zijn van oudsher een beproefd middel om belangrijke levenslessen over te brengen. Verhalen helpen ons te reflecteren op ons leven en te verhelderen wat voor ons belangrijk is. Ze helpen ons onszelf begrijpen, betere keuzes te maken en tegenslagen te verwerken.

5 juni
Professional intensive: Pitchen en presenteren

Er zijn weinig zaken zo stressvol als voor een groep staan om een presentatie te geven. Maar als je serieuze ambities hebt, ontkom je er niet aan.

20 juni
Masterclass: Kate Raworth - De grenzen aan groei

Met haar revolutionaire boek Donuteconomie zette de Britse econoom Kate Raworth ons beeld van economie op zijn kop. Op 20 juni is ze bij The School of Life om je te laten zien hoe achterhaalde economische ideeën onze wereld bepalen en hoe we er vanaf kunnen komen.

4 juli
Professional workshop: De kracht van de conversatie

Leer tactvol luisteren, het vinden van overeenstemming en het omgaan met meningsverschillen. Essentiële vaardigheden voor goede gesprekken op de werkvloer.